مدیرعامل شرکت راه‌آهن:صنعت حمل و نقل ریلی آماده استفاده از فاینانس ۵۰ میلیارد دلاری است

  مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از آمادگی برای انجام طرح‌های توسعه‌ای همه پروژه‌های حمل و نقل ریلی کشور برای استفاده از فاینانس ۵۰ میلیارد دلاری پیشنهاد شده از سوی دولت خبر داد. به گزارش ایرنا، محسن پورسیدآقایی افزود: در قانون بودجه سال ۹۵ پیشنهاد شده است دولت اجازه داشته باشد تا سقف ۵۰ […]

 

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از آمادگی برای انجام طرح‌های توسعه‌ای همه پروژه‌های حمل و نقل ریلی کشور برای استفاده از فاینانس ۵۰ میلیارد دلاری پیشنهاد شده از سوی دولت خبر داد.

به گزارش ایرنا، محسن پورسیدآقایی افزود: در قانون بودجه سال ۹۵ پیشنهاد شده است دولت اجازه داشته باشد تا سقف ۵۰ میلیارد دلار به صورت فاینانس از منابع مالی خارجی برای انجام طرح‌های مختلف اقتصادی استفاده کند.

وی تأکید کرد اولویت‌های زیادی در صنعت حمل‌ونقل ریلی برای استفاده از این فاینانس وجود دارد که نخستین آن‌ها برقی کردن خط آهن تهران- مشهد است که خوشبختانه در این زمینه با چینی‌ها به توافق رسیدیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اولویت بعدی شبکه ریلی کشور، تکمیل خط آهن رشت- آستاراست که تاکنون دو سرمایه‌گذار خارجی از کشورهای چین و چک برای انجام سرمایه‌گذاری در این پروژه ریلی اعلام آمادگی کرده‌اند.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران افزود: ساخت خط آهن میانهـ تبریز و اتصال آن به همدان و کرمانشاه از دیگر طرح‌های مهم راه‌آهن در این منطقه است. پورسید آقایی ساخت و تکمیل خط آهن سریع‌السیر تهران- اصفهان و سپس خط آهن اراک- تهران را از دیگر طرح‌های مهم شبکه ریلی کشور دانست و گفت: راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد با برنامه‌ریزی مناسب برای اجرای این طرح‌ها از منابع مالی فاینانس خارجی یاد شده استفاده کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآوری کرد: توسعه شبکه ترانزیت ریلی از اولویت‌های مهم دولت تدبیر و امید است و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برای رشد اقتصاد ملی در این بخش برنامه‌ریزی کرده است.

وی خط آهن اصفهان به خوزستان را یکی دیگر از مهم‌ترین خطوط ریلی پرتردد کشور دانست و گفت: راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران درصدد است با دوخطه و برقی کردن این مسیر راهبردی، مرکز کشور را برای جابه‌جایی بار و مسافر در این مسیر به جنوب متصل کند.

رییس انجمن مهندسی حمل و نقل ریلی ایران ۳۰ دی ماه مجموع خطوط ریلی کشور را نزدیک به ۱۱ هزار کیلومتر اعلام کرد که باید در افق ۱۴۰۴ به ۲۵ هزار کیلومتر خط ریلی برسد.