بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از عوامل روانی است

عضو هیأت رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از عوامل روانی است عضو هیأت رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: نباید در این وضعیت که آمریکایی‌ها اتاق جنگ اقتصادی علیه ایران تشکیل دادند، تفرقه بین مسؤولان و مردم به‌وجود ‌آید. به گزارش خانه‌ملت، […]

عضو هیأت رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

بخشی از مشکلات اقتصادی ناشی از عوامل روانی است

عضو هیأت رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: نباید در این وضعیت که آمریکایی‌ها اتاق جنگ اقتصادی علیه ایران تشکیل دادند، تفرقه بین مسؤولان و مردم به‌وجود ‌آید.

به گزارش خانه‌ملت، محمدجواد جمالی‌نوبندگانی درباره مشکلات اقتصادی کشور، گفت: باید پذیرفت بخشی از مشکلات اقتصادی کشور از واقعیت‌های اقتصادی مانند مشکل در عرضه و تقاضای کالا، تبعیت نمی‌کند.

عضو هیأت رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بخشی از مشکلات اقتصادی فعلی ناشی از عوامل روانی بوده هر چند که تحریم‌های آمریکا و کمک برخی از کشورهای منطقه مانند سعودی‌ها و اماراتی‌ها به آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران در ایجاد مشکلات اقتصادی، تأثیرگذار بوده است.

بررسی نقش هرات، اربیل و دوبی در تلاطم‌های ارزی

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، گفت: در حال حاضر اخلال‌گران اقتصادی از طریق شهرهای هرات، اربیل و دوبی بازار ارز کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهند و در تلاطم ارزی نقش دارند. از طرفی توسط مسافران ایرانی به خارج از کشور حدود ۱۰ میلیارد دلار از کشور ارز به کشورهای ترکیه و… رفته که قابل تأمل است.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی، تصریح‌کرد: باید پذیرفت فرهنگ تولید و مصرف صحیح در کشور تقویت شود چرا که به‌طور مثال در مصرف انرژی جزو کشورهای پرمصرف دنیا هستیم. این‌که بخشی از هدررفت انرژی به دلیل ضعف در سیستم قدیمی انتقال انرژی است قابل قبول بوده و باید اصلاح شود و در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است.

جمالی نوبندگانی ادامه‌داد: برای مقابله با مشکلات اقتصادی باید مردم به دولت کمک کنند تا با همکاری و هم‌افزایی از این وضعیت عبور کرد و نباید در این وضعیت که آمریکایی‌ها اتاق جنگ اقتصادی علیه ایران تشکیل داده‌اند، تفرقه بین مسؤولان و مردم به وجود آید یا به دنبال مقصر گشت.

با اخذ سود ۳۰ درصدی بخش تولید متحول نمی‌شود

وی افزود: آمریکایی‌ها در روز ۱۳ آبان می‌خواهند دور جدید تحریم‌ها را آغاز کنند و با این کار پیام دارند، این در حالی است که با اتحاد و اتخاذ تدابیر می‌توان به مقابله با تحریم‌ها رفت.

عضو هیأت رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، افزود: از گذشته دولت‌ها و بانک‌ها به تولید اهمیت چندانی نمی‌دهند، بنابراین رویکرد مذکور باید اصلاح شود چرا که به‌طور مثال با اخذ سود ۳۰ درصدی بخش تولید متحول نمی‌شود.