عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس مطرح کرد چشمانداز توسعه بندر چابهار برای تخلیه و بارگیری ۸۵ میلیون تن کالا علیمیارمحمدی گفت: براساس سند چشمانداز توسعه بندر چابهار، این بندر باید ظرفیت تخلیه و بارگیری ۸۵ میلیون تن کالا به دست آورد. به گزارش خانهملت، علیمیارمحمدی با اشاره به اهمیت استراتژیک بنادر در توسعه اقتصادی […]
عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس مطرح کرد
چشمانداز توسعه بندر چابهار برای تخلیه و بارگیری ۸۵ میلیون تن کالا
علیمیارمحمدی گفت: براساس سند چشمانداز توسعه بندر چابهار، این بندر باید ظرفیت تخلیه و بارگیری ۸۵ میلیون تن کالا به دست آورد.
به گزارش خانهملت، علیمیارمحمدی با اشاره به اهمیت استراتژیک بنادر در توسعه اقتصادی کشور، گفت: خوشبختانه بخشی از بنادر کشور به رشد نسبی خود در حوزه اقتصادی و واردات و صادرات رسیدهاند، از این رو امروز زمان آن رسیده که یک نگاه استراتژیک به حوزه بنادر به ویژه بندر چابهار شود.
موقعیت برجسته جغرافیایی و ژئوپلیتیکی بندر چابهار در منطقه
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اهمیت موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیکی بندر چابهار، گفت: امروز این بندر رقبای سرسختی مانند بندر گوادر پاکستان و بندر کراچی دارد، اما بندر چابهار دارای ویژگیهای منحصر به فردی است، بهطور مثال بندر چابهار از امتیاز پسکرانهای برخوردار است.
بندر چابهار در جمع ۴ منطقه استراتژیک در حوزه حمل و نقل دریایی
وی ادامهداد: بسیاری از متخصصان حمل و نقل دریایی معتقد هستند که بندر چابهار جزو ۳ یا ۴ نقطه استراتژیک در حوزه حمل و نقل دریایی محسوب میشود.
ظرفیت بندر چابهار برای تأمین کالای جمعیت بالغ بر ۳ میلیارد نفر
یارمحمدی گفت: در شرایط کنونی بندر چابهار ظرفیت تبادل کالا و صادرات و واردات و تأمین کالای چندین کشور آسیایی و فرا منطقهای با جمعیت بالغ بر ۳ میلیارد نفر را دارا است.
عضو هیأت رییسه کمیسیون عمران مجلس گفت: براساس سند چشمانداز توسعه بندر چابهار، این بندر باید ظرفیت تخلیه و بارگیری ۸۵ میلیون تن کالا به دست آورد، اما متأسفانه امروز تنها ۵٫۸ میلیون تن واردات و صادرات صورت گرفته و پسکرانهها نیز به میزان قابل قبول پیشرفت نکردهاند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.