اولویت صنعت گاز بهرهبرداری به موقع از پروژهها است بهرهبرداری از پروژههای کلان در زمان تعریف شده از جمله اولویتهای شرکت مهندسی و توسعه گاز بهمنظور کاهش هزینهها و اقتصادیتر شدن پروژههاست. به گزارش شانا، عبدالرضاابوالحسینی، مجری طرح خط هفتم و یازدهم سراسری، در آیین بهرهبرداری از پروژههای توسعهای صنعت گاز استان خراسانجنوبی که با […]
اولویت صنعت گاز بهرهبرداری به موقع از پروژهها است
بهرهبرداری از پروژههای کلان در زمان تعریف شده از جمله اولویتهای شرکت مهندسی و توسعه گاز بهمنظور کاهش هزینهها و اقتصادیتر شدن پروژههاست.
به گزارش شانا، عبدالرضاابوالحسینی، مجری طرح خط هفتم و یازدهم سراسری، در آیین بهرهبرداری از پروژههای توسعهای صنعت گاز استان خراسانجنوبی که با حضور محمدمهدیمروجالشریعه، استاندار خراسانجنوبی، حمیدرضاعراقی، معاون وزیر نفت در امور گاز، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران ارشد صنعت گاز، مدیران و مسؤولان محلی برگزار شد، گفت: خط لوله انتقال گاز سربیشهـ نهبندان به طول تقریبی ۱۲۷ کیلومتر و به قطر ۱۲ اینچ در استان خراسانجنوبی واقع شده و به لحاظ شاخصهای زمان، هزینه و کیفیت اجرا، یکی از موفقترین پروژههای شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران است.
وی افزود: اجرای این پروژه برای مدت زمان ۱۸ ماه مصوب شد که همگرایی و تفکر گروهی عوامل دستاندرکار، اعم از کارفرما، پیمانکار و مشاور سبب شد پروژه در کمتر از ۱۱ ماه به پایان برسد. با این دستاورد، الگوی جدیدی در ارتقای کیفیت زمانی پروژهها در شرکت ملی گاز ایران ارایه شد.
مجری طرح خط هفتم و یازدهم سراسری اظهارکرد: برنامهریزی پروژه به نحوی انجام شد که در هر لحظه میزان پیشرفت پروژه رصد و هر زمان پیمانکار با کمبود نیروی فنی مواجه میشد، نیروهای متخصص طرح، از دیگر پروژهها به یاری میآمدند و با تجربه بالای خود به رفع موانع و روند تکمیل پروژه شتاب میبخشیدند.
ابوالحسینی تأکیدکرد: این پروژه با توجه به رعایت دقیق اصول ایمنی، بدون کوچکترین حادثه و با شایستهترین کیفیت پایان یافت، به گونهای که همزمان با تزریق گاز، آماده تحویل موقت به بهرهبردار شد.
به گفته وی، خط انتقال گاز سربیشهـ نهبندان شامل ۳ ایستگاه حفاظت کاتدیک، ۵ ایستگاه شیر بین راهی، ایستگاههای فرستنده و گیرنده و یک ایستگاه تقلیل فشار گاز به همراه یک ایستگاه انشعاب برای شهر شوسف است.
مجری طرح خط هفتم و یازدهم سراسری افزود: در این پروژه حدود ۴۵۰ هزار مترمکعب خاکبرداری و ۱۵۵ هزار مترمکعب حفاری کانال اجرا شد، همچنین از ۱۱ هزار شاخه لوله ۱۲ اینچ استفاده شده که همه اقلام مورد نیاز از کارخانههای سازنده داخلی تأمین شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.