با موافقت بهارستان تصویب یک فوریت طرح کاهش عوارض خروج از کشور مرزنشینان اهالی بهارستان با یک فوریت طرح کاهش عوارض خروج از کشور مرزنشینان موافقت کردند که بر این اساس عوارض خروج از کشور مرزنشینان همانند عوارض عتبات عالیات در سال ۹۶ محاسبه میشود. به گزارش مناقصهمزایده، وکلای ملت در نشست علنی مجلس شورای […]
با موافقت بهارستان
تصویب یک فوریت طرح کاهش عوارض خروج از کشور مرزنشینان
اهالی بهارستان با یک فوریت طرح کاهش عوارض خروج از کشور مرزنشینان موافقت کردند که بر این اساس عوارض خروج از کشور مرزنشینان همانند عوارض عتبات عالیات در سال ۹۶ محاسبه میشود.
به گزارش مناقصهمزایده، وکلای ملت در نشست علنی مجلس شورای اسلامی با یک فوریت اصلاح بند (ح) تبصره (۱۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور در خصوص معافیت مرزنشینان از پرداخت عوارض خروج از کشور با ۱۰۸ رأی موافق، ۷۴ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۵ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.
سیدتقیکبیری به عنوان درخواستکننده طرح یک فوریتی معافیت مرزنشینان از پرداخت عوارض گفت: بند (ح) تبصره (۱۱) قانون بودجه سال ۹۷ اعلام میکند که در سال ۹۷ عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات براساس بودجه سال ۹۶ اخذ شود.
عضو هیأت رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بودجه سال ۹۷ مصوب شد که عوارض خروج از کشور در مرحله نخست به ۲۲۰ هزار تومان، در مرحله دوم به ۳۳۰ هزار تومان و در مرحله سوم به ۴۴۰ هزار تومان افزایش یابد، افزود: نکتهای که در این تبصره مورد غفلت قرار گرفته این است که عوارض در مرز هوایی ۳ تا ۶ برابر افزایش یافته اما در مرزهای زمینی این افزایش از ۹ تا ۱۳ برابر شده است.
وی ادامهداد: بخش عظیمی از مرزنشینان در سایه این مصوبه دچار مشکل شدهاند لذا پیشنهاد این طرح یک فوریتی برای مرزنشینان بوده چرا که بسیاری از مرزنشینان معیشت خود را از مراودات ارزی تأمین میکنند اما با مصوبه سال۹۷ در خصوص عوارض از خروج از کشور معیشت مرزنشینان دچار مشکل شده است.
نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر بخشی از مرزنشینان به شهرها مهاجرت میکنند، اظهارداشت: در حال حاضر تردد مرزی در مرزهای کشور دچار مشکل شده است و مرزنشینان شمال، جنوب و غرب کشور با مشکل مواجه هستند.
وی افزود: تدبیری برای موضوع مالی به عنوان یک تبصره در نظر گرفته شده تا کسری منابع مالی درآمد دولت از این محل از افزایش نرخ ارز به نسبت قیمت پایه جبران شود.
کبیری با بیان اینکه با این موضوع مشکلات بسیاری از مرزنشینان حل میشود، ادامهداد: در حال حاضر درآمد ارزی دولت از مرزها بسیار کم شده و دهها هزار مرزنشین طوماری را امضا کرده و خواستار تعدیل قیمت عوارض خروج از کشور شدهاند.
وی تأکیدکرد: براساس قانون برای سرپرست خانوار مرزنشین یک کارت الکترونیک صادر شده است لذا در سال جاری نرخ عوارض خروج از کشور مرزنشینان همانند نرخ سال ۹۶ زائران عتبات که برای خروج زمینی ۲۵ هزار تومان و خروج هوایی ۷۵ هزار تومان پرداخت میکردند در نظر گرفته شود تا مشکلات عدیده آنها حل شود.
عضو هیأت رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از نمایندگان درخواست کرد که در فضای موجود اقتصادی و نوسانات ارزی با تصویب یک فوریت این طرح به مرزنشینان کمک شود تا مقداری از مشکلات آنها رفع شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.