بهرهبرداری از نیروگاه مولد ۱۵۰ میلیارد ریالی در تبریز یک واحد نیروگاه مولد مقیاس کوچک به ظرفیت ۳٫۲ مگاوات با سرمایهگذاری بخش خصوصی در شهرک صنعتی شهید سلیمی تبریز به بهرهبرداری رسید. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، در مراسم بهرهبرداری از این نیروگاه که با حضور مجیدخدابخش استاندار آذربایجان شرقی، افشینروشنمیلانی، مدیرعامل […]
بهرهبرداری از نیروگاه مولد ۱۵۰ میلیارد ریالی در تبریز
یک واحد نیروگاه مولد مقیاس کوچک به ظرفیت ۳٫۲ مگاوات با سرمایهگذاری بخش خصوصی در شهرک صنعتی شهید سلیمی تبریز به بهرهبرداری رسید.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، در مراسم بهرهبرداری از این نیروگاه که با حضور مجیدخدابخش استاندار آذربایجان شرقی، افشینروشنمیلانی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای آذربایجان، سرمایهگذار پروژه و جمعی از مسؤولان استانی ترتیب یافت، ابتدا سرمایهگذار پروژه با ارایه گزارشی اظهارداشت که این نیروگاه در زمینی به مساحت ۱۴۶۰ مترمربع و با ظرفیت تولیدی ۳٫۲ مگاوات احداث شده است.
وی راندمان این نیروگاه را ۵۵ درصد و هزینه ریالی و ارزی آن را نیز به ترتیب ۱۵۰ میلیارد ریال و ۱٫۵ میلیون یورو اعلام کرد.
در این مراسم همچنین خدابخش استاندار آذربایجانشرقی ضمن قدردانی صمیمانه از سرمایهگذار این پروژه، با تأکید بر اهمیت راهاندازی نیروگاههای کوچک در شهرکهای صنعتی استان اظهارداشت: حمایت و پشتیبانی از احداث چنین نیروگاههایی وظیفه ماست، چراکه با افزایش تولید برق صنعتی به عنوان یکی از زیرساختهای جامعه، اشتغال و تولید هم رونق خواهد گرفت.
استاندار آذربایجانشرقی افزود: براساس پدافند غیرعامل، ایجاد نیروگاههای مقیاس کوچک باید در بخشهای دیگر هم کانون توجه باشد زیرا با بهرهگیری از بخار و حرارت نیروگاهها در صنعت و تولید، در حوزه انرژی برق، به صورت چشمگیری صرفهجویی خواهد داشت.
روشنمیلانی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای آذربایجان نیز طی سخنانی گفت: طبق قوانین سرمایهگذاری کشور، عمده برنامههای وزارت نیرو علاوه بر موضوع مهم جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی، بحث مدیریت و اصلاح الگوی مصرف برق است.
وی شدت مصرف انرژی در کشورمان را حدود ۴ برابر متوسط جهانی قلمداد کرده و در ادامه، با ارایه گزارشی از قراردادهای احداث نیروگاه توسط بخش خصوصی با این شرکت، اظهارداشت: از ابتدای سال جاری ۳ نیروگاه مقیاس کوچک در منطقه آذربایجان به بهرهبرداری رسیده و تعداد ۲۶ فقره قرارداد دیگر نیز با مجموع ۵۰۰ مگاوات ظرفیت قابل پیشبینی، در شرایط قرارداد و آمادهسازی است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای آذربایجان در ادامه سخنان خود با اشاره به میزان تلفات انرژی در حوزه برق آذربایجان اظهار داشت: حدود ۲٫۲ درصد در بخش انتقال و نزدیک به ۹ درصد در بخش توزیع نیروی برق تلفات انرژی داریم که با احداث و بهرهبرداری از نیروگاههای مقیاس کوچک و تجدیدپذیر (خورشیدی و بادی) میزان تلفات انرژی کاهش یافته و میتواند یکی از اهداف مهم پدافند غیرعامل باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.