ضرورت تأمین مواد اولیه آلومینیم از هند با تهاتر نفت و گاز مدیرعامل ایرالکو تأمین مواداولیه آلومینیم از هند با تهاتر نفت و گاز را خواستار شد. به گزارش ایسنا، احمدمجیدی در کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان مرکزی با محوریت بررسی مشکلات صنایع آلومینیم استان مرکزی با اشاره به فعالیت ۳ صنعت بزرگ تولید […]
ضرورت تأمین مواد اولیه آلومینیم از هند با تهاتر نفت و گاز
مدیرعامل ایرالکو تأمین مواداولیه آلومینیم از هند با تهاتر نفت و گاز را خواستار شد.
به گزارش ایسنا، احمدمجیدی در کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان مرکزی با محوریت بررسی مشکلات صنایع آلومینیم استان مرکزی با اشاره به فعالیت ۳ صنعت بزرگ تولید آلومینیم در کشور و تولید سالانه ٣٥٠ هزار تن و فعالیت ١١ هزار کارخانه و کارگاه با ٢٥٠ هزار اشتغال اظهارکرد: سال گذشته با عرضه آلومینیم در بورس ١١ هزار صنعت و واحد تولیدی نیاز خود را براساس توان خود را از بورس خریداری میکردند.
وی با بیان اینکه بروز شرایط متفاوت از ابتدای امسال هر روز یک مشکل جدید را رقم میزند، گفت: ماهانه ٣٥ میلیون دلار برای تهیه مواداولیه برای ایرالکو نیاز است، اما دولت نتوانست این ارز را تأمین کند و ما ناچاراً مجبور به تهاتر شمش تولیدی خود برای تأمین مواداولیه شدیم.
مجیدی تصریحکرد: ایرالکو سالانه برای تأمین مواداولیه خود ١٤ میلیارد روپیه و ٦٥٠ میلیون یوان نیاز دارد، اما روپیه هند و یوان چین در بازار نیست.
وی با انتقاد از بخشنامههای پیدرپی که ٢ تا ٣ ماه زمان شرکت و صنایع را درگیر لغو بخش نامه میکند و سپس این پروسه مجدد تکرار میشود، افزود: هماکنون ۵۰۰۰ تن اند در بندرعباس است و برخی مواداولیه ما نیز روی کشتی است، باید پول آن را فراهم کنیم، اما طی مراجعه اخیر به بانک توسعه تجارت بیان شد که ارز مورد نظر در اختیار نیست، اخیراً ١٧ میلیون دلار پول تأمین شد تا مواداولیه تأمین شود که حدود ٨٠ روز است موفق به تأمین نیاز است و همه این عوامل به افزایش قیمت تمام شده شرکت منجر شده است و امروز این قیمت به ٣٤ هزار تومان رسیده است.
مجیدی تصریحکرد: از ١١ هزار واحد تولیدی مرتبط با صنعت آلومینیم تنها ٩٨ واحد مجاز به خرید از بورس دارد و یک اقدام مهندسی شده شکل گرفته است و برای هر شرکت نیز سهمیه ماهانه خرید تعیین شده است، قسمت عمدهای از ١١ هزار صنایع خرد آلومینیم در حال از میان رفتن است، چون مواداولیه به آنها نمیرسند.
وی با تأکید بر اینکه شرکت ایرالکو محدودیت عرصه در بورس ندارد، اما در ابتدای امر باید سقف تقاضا برداشته شود و اجازه خرید در حد توان و نیاز شرکتها داده شود، افزود: سازمانهای نظارتی و بازرسی باید به صنایع پاییندستی کمک کند شرکت ایرالکو امکان تأمین نیازهای خرد را ندارد.
مدیرعامل شرکت آلومینیم ایران تصریحکرد: براساس سهمیه تعیین شده در سال ٩٨ شرکت باید تا پایان امسال ٨٤ هزار تن آلومینیم در بورس عرضه کند که تاکنون ٧٠ هزار تن عرضه شده است و هرآنچه عرضه شده است نیز به فروش رسیده و شرکت سهم خود را به انجام رسانده است و مشکل حاصل شده ناشی از عرضه نکردن توسط شرکت المهدی است، چون بخش قابل توجهی از تولید خود را صادر میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.