تمایل کره جنوبی برای همکاری‌های مشترک علمی و فن‌آوری با ایران

    رییس آژانس توسعه سرمایه‌گذاری و تجارت کره جنوبی برای همکاری‌های مشترک صنعتی، علمی و فن‌آوری با ایران در حاشیه پنجمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۱۶ و آغاز به‌کار نخستین نمایشگاه اختصاصی کره جنوبی در تهران ابراز تمایل کرد. به گزارش مناقصه‌مزایده از معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری اسلامی ایران، پس از نشست مشترک […]

 

 

رییس آژانس توسعه سرمایه‌گذاری و تجارت کره جنوبی برای همکاری‌های مشترک صنعتی، علمی و فن‌آوری با ایران در حاشیه پنجمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۱۶ و آغاز به‌کار نخستین نمایشگاه اختصاصی کره جنوبی در تهران ابراز تمایل کرد.

به گزارش مناقصه‌مزایده از معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری اسلامی ایران، پس از نشست مشترک معاون علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری با رییس آژانس توسعه سرمایه‌گذاری و تجارت و نیز سفیر کره‌جنوبی در تهران و صاحبان شرکت‌های صنعتی این کشور در راستای همکاری‌های فن‌آورانه بین دو کشور، نخستین نمایشگاه اختصاصی کره جنوبی در تهران و در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۱۶ افتتاح شد.

رییس آژانس توسعه سرمایه‌گذاری و تجارت کره جنوبی در این مراسم اظهار کرد: حضور کره جنوبی در این نمایشگاه نخستین و بزرگ‌‌ترین نمایشگاهی است که بعد از سفر رییس‌جمهوری ما به ایران برگزار می‌شود، ۸۰ شرکت دانش‌بنیان کره‌ای که در حوزه‌های الکترونیک، تجهیزات آزمایشگاهی و غیره فعالیت می‌کنند در این نمایشگاه حضور دارند.

وی بیان کرد: ما اطلاعات کافی از تلاش ایران در توسعه صنعت این کشور داریم، پس ایران را فقط یک بازار ساده نگاه نمی‌کنیم، مایل هستیم تا در حوزه صنعت، علم و فن‌آوری و انتقال تکنولوژی همکاری‌های مشترکی داشته باشیم.

سفیر کره جنوبی ادامه داد: در کنار این نمایشگاه سمیناری را نیز در نظر گرفته‌ایم که در آن شرکت‌های ایرانی شرایط بازار ایران را برای شرکت‌های کره‌ای توضیح می‌دهند، همچنین برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا یک هیأت کره‌ای برای سرمایه‌گذاری به ایران فرستاده شود.

کیم سون او افزود: در نظر داریم تا از این فرصت فراهم شده به خوبی بهره ببریم و همکاری‌ها در حوزه صنعت موجب شود تا در حوزه‌های دیگر نیز همکاری‌های بیش‌تری داشته باشیم.

سورنا ستاری، معاون علمی و فن‌آوری رییس‌جمهوری نیز در این مراسم ضمن خوش‌آمدگویی به هیأت کره‌ای، گفت: امیدوارم این اقدام شروع خوبی برای همکاری‌های علمی، فن‌آوری و صنعتی بین دو کشور باشد.

وی افزود: در زمان سفر رییس‌جمهوری محترم کره جنوبی به ایران، توافقات سازنده‌ای انجام شد که قطعاً توسعه مناسبات دو کشور در ابعاد مختلف را به دنبال خواهد داشت.

ستاری ادامه داد: واقعیت این است که در ۳ سال گذشته و در طول فعالیت دولت یازدهم، به شدت بر اقتصاد دانش‌بنیان تمرکز شده است، به‌طوری که در حال حاضر نفت و گاز مانند گذشته در سبد درآمدزایی کشور ما نقش ندارد و کم‌تر از ۲۵درصد درآمد کشور، از نفت و گاز به دست می‌آید.

وی با بیان این که ایران یکی از متنوع‌‌ترین اقتصادهای منطقه را دارد، ابراز کرد: ما در حوزه علم و فن‌آوری پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌ایم، همچنین به‌روز‌ترین شرکت‌های ICT و نانوتکنولوژی را دارا هستیم و این پتانسیل فوق‌العاده‌ای را در اختیار شرکت‌های کره‌ای قرار می‌دهد.

معاون علمی و فن‌آوری رییس‌جمهوری با اشاره به جمعیت ۸۰ میلیونی ایران و حضور ۴۰۰ میلیونی در مرزهای کشورمان، ادامه داد: ما از این که شرکت‌های کره‌ای با طرف ایرانی برای تولید محصولات دانش‌بنیان و تبادل فن‌آوری مشارکت داشته باشند استقبال می‌کنیم، همچنین از تأسیس واحد‌های R&D مشترک و همکاری‌های به روز در فن‌آوری به‌طور مشترک حمایت خواهیم کرد.

 

پنجمین نمایشگاه فن‌آوری و نوآوری (اینوتکس ۲۰۱۶) به همت معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری و توسط پارک فن‌آوری پردیس معاونت علمی، دوم تا پنجم خردادماه در سالن خلیج‌فارس نمایشگاه بین‌المللی تهران درحالی برگزار می‌شود که یک پاویون اختصاصی برای ۸۰ شرکت دانش‌بنیان کره‌ای در سالن نمایشگاه بین‌المللی تهران در نظر گرفته شده است.