استفاده از کهنسالان فرصتسوزی است نماینده مردم شازند در مجلس گفت: اگر دولتها رعایت میکردند و نظام اداری کشور طوری حسابشده عمل میکرد که وقتی کسی بازنشسته میشود، رسماً و بهطور واقعی بازنشسته شود، اصلاً احتیاجی به تصویب قانون منع بهکارگیری بازنشستگان نبود. به گزارش ایسنا، علیابراهیمی در مورد موانع جوانگرایی و حضور افراد کهنهکار […]
استفاده از کهنسالان فرصتسوزی است
نماینده مردم شازند در مجلس گفت: اگر دولتها رعایت میکردند و نظام اداری کشور طوری حسابشده عمل میکرد که وقتی کسی بازنشسته میشود، رسماً و بهطور واقعی بازنشسته شود، اصلاً احتیاجی به تصویب قانون منع بهکارگیری بازنشستگان نبود.
به گزارش ایسنا، علیابراهیمی در مورد موانع جوانگرایی و حضور افراد کهنهکار در امور اجرایی با وجود تصویب قانون منع بهکارگیری بازنشستگان، استفاده از کهنسالان را فرصتسوزی در کشور دانست و اظهارداشت: ما در حال هدر دادن انرژی، انگیزه و خلاقیت در این کشور هستیم. ای کاش این قانون هیچ استثنایی نداشت. کاش در این مملکت به سمتی برویم که بگویند افراد از یک سنی به بعد فقط میتوانند در زمینه مشاوره فعالیت کنند نه کار دیگری.
ابراهیمی در مورد کیفیت رسیدگی افراد چند سِمَتی بهکارهایشان گفت: درصد رسیدگی این افراد به کارهایشان به نسبت تعداد سِمَتی که دارند، کمتر میشود. مثلاً کسی که ۱۰ سمت دارد به هر کدام از مسؤولیتهایش بیش از ۱۰درصد نمیتواند برسد.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: ما متأسفانه عادت کردهایم که سعی کنیم شعارها و تأکیدات مقاممعظمرهبری را صرفاً تکرار کنیم، اما در عمل هیچ اتفاقی نمیافتد. وقتی رهبری در مورد جوانگرایی تأکید میکنند واقعیت این است که ما باید در حد اعلا زمینهسازی استفاده از جوانان را فراهم و در مقام عمل نیز اقدام کنیم. این قانون تقریباً یک فتح بابی شد تا شاید نیاز باشد که حوزههای شمولیت این قانون را افزایش دهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.