برداشت غیرمجاز از معادن سلیس همدان با برخوردهای قانونی پایان یافت

برداشت غیرمجاز از معادن سلیس همدان با برخوردهای قانونی پایان یافت معاون معدن سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان همدان گفت: در چند سال گذشته بیش از ۳۰۰ پرونده برداشت غیرمجاز از معادن در استان تشکیل و برخوردهای لازم انجام شده سبب به پایان رسیدن برداشت‌های غیرمجاز از معادن سلیس شده است. محمدخاکی در گفت‌وگو با تسنیم، […]

برداشت غیرمجاز از معادن سلیس همدان با برخوردهای قانونی پایان یافت

معاون معدن سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان همدان گفت: در چند سال گذشته بیش از ۳۰۰ پرونده برداشت غیرمجاز از معادن در استان تشکیل و برخوردهای لازم انجام شده سبب به پایان رسیدن برداشت‌های غیرمجاز از معادن سلیس شده است.

محمدخاکی در گفت‌وگو با تسنیم، در مورد درصد فعالیت معادن استان اظهار داشت: ۷۰ درصد از معادل استان همدان فعال است.

وی با بیان این‌که بیش‌ترین معادن استان در حوزه مصالح ساختمانی است، افزود: پس از مصالح ساختمانی عمده معادن استان در بخش مواد غیرفلزی و موادی که مصرف صنعتی دارند است.

خاکی با بیان این‌که معادن استان در سطح کشور در رتبه ۱۱ یا ۱۲ قرار دارند، عنوان کرد: به‌طور مستقیم در استان ۳هزارو۵۰۰ نفر در حوزه معدن اشتغال دارند.

معاون معدن سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان همدان با تأکید بر این‌که استان همدان دارای ۳۰ نوع ماده معدنی است، تصریح کرد: از این تعداد ۲۵ نوع ماده معدنی استخراج می‌شود.

خاکی در مورد شاخص‌‌ترین مواد استخراجی از معادن استان تأکید کرد: فلدسفات، سلیس، دلمیت و سنگ‌های تزیینی از مهم‌ترین و شاخص‌‌ترین مواد معدنی استخراجی هستند.

وی با تأکید بر جلوگیری از برداشت غیرمجاز و غیرمستقیم از معادن با اشاره به این‌که در حال‌حاضر دیگر برداشت غیرمجاز از معادن نداریم، ابراز کرد: در چند سال گذشته بیش از ۳۰۰ پرونده تخلف برداشت غیرمجاز از معادن در استان تشکیل و برخوردهای لازم انجام شد و در حال‌حاضر برداشت غیزمجاز در بخش برداشت سلیس تمام شده است.

معاون معدن سازمان صنعت، معدن‌وتجارت استان همدان با اشاره به این‌که افزایش شدید هزینه‌های تولید، مواد اولیه و لوازم‌یدکی از جمله مشکلات حوزه معدن است، اعلام کرد: این افزایش قیمت‌ها سبب افزایش قیمت موادمعدنی نیز شده است.