برنده مناقصات ۵ میدان نفتی اعلام شد شرکت اویک با بالاترین امتیاز فنی و مالی، بهعنوان برنده مناقصه نگهداشت و افزایش تولید میدان رامشیر معرفی شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت نفت، مجری طرح نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اظهار کرد: نتیجه ۵ مناقصه نگهداشت و افزایش تولید […]
برنده مناقصات ۵ میدان نفتی اعلام شد
شرکت اویک با بالاترین امتیاز فنی و مالی، بهعنوان برنده مناقصه نگهداشت و افزایش تولید میدان رامشیر معرفی شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت نفت، مجری طرح نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اظهار کرد: نتیجه ۵ مناقصه نگهداشت و افزایش تولید در چارچوب بستههای یکپارچه از طرح عملیاتمحور (Job Based) نگهداشت و افزایش تولید از ۵ مخزن نفتی رامشیر، گچساران خامی، لالی، کبود و بالارود، از مجموعه ٢٧ مخزن منتخب شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، نهایی و تعیین تکلیف شده که از این میان شرکت اویک با بالاترین امتیاز فنی و مالی، بهعنوان برنده مناقصه نگهداشت و افزایش تولید میدان رامشیر معرفی شده است.
صادقفتحالهی ادامه داد: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب همزمان با برگزاری مناقصه رامشیر، ۴ مناقصه دیگر کبود، لالیآسماری، گچساران خامی و نرگسی را بهصورت فشرده در طول یک روز برگزار کرد که به ترتیب شرکتهای PEDEX، پتروگوهر فراساحل کیش، ملی حفاری و حفاری دانا موفق شدند در این بستهها برنده مناقصه شوند.
به گفته وی، برگزاری همزمان مناقصههای این ۵ بسته و تعیین تکلیف نتیجه مناقصهها با برآورد بیش از ۳۰هزار میلیارد ریال در طول یک روز موجبات تقدیر مدیریت عالی شرکت ملی نفت ایران از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب را به همراه داشته است.
فتحالهی، مخازن زیلایی، سولابدر، سیاهمکان، رامشیر، رامین، پازنان، مارون۲ و ۵، مارون۱ و ۴، مارون ۶، مارون۳، منصورآباد، منصوری آسماری، لالیآسماری، لالیبنگستان، گلخاری، گچساران ۳ و ۴، گچساران۱ و ۲، گچساران خامی، بیبیحکیمه، کبودآسماری و بنگستان، بالارود، بینک، اهواز ۲ و ۳ و ۵، اهواز۱ و ۴، نرگسی، چلینگر و گرنگان را مجموعه ۲۷ مخزن تعریف شده در چارچوب بستههای یکپارچه از طرح عملیاتمحور (Job Based) نگهداشت و افزایش تولید در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اعلام کرد و گفت: هماکنون این مخازن، ۶۳ درصد تولید نفت این شرکت را تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه براساس برنامهریزی، ۲۷ مخزن مناطق نفتخیز جنوب در طول دو سال و با سرمایهگذاری حدود ۴٫۶ میلیارد دلار توسعه خواهند یافت، گفت: با اجرای عملیات گسترده سطحالارضی و تحتالارضی، در مجموع ۶۵۰هزار بشکه افزایش و جلوگیری از کاهش تولید نفت محقق خواهد شد که از این میزان ۳۴۰ هزار بشکه به افزایش تولید و ۳۱۰ هزار بشکه به نگهداشت تولید مربوط خواهد بود.
فتحالهی ادامه داد: در بخش تحتالارضی باید حدود ۲۸۰ حلقه چاه حفاری، بیش از ۱۴۰ حلقه چاه تعمیر و اقدامات ترمیمی در ۱۶۰ حلقه چاه انجام و در بخش سطحالارض حدود ۱۳۰ پروژه اجرا شود.
به گفته وی، پیشبینی میشود قرارداد توسعه میدانهای منصوری، رامشیر، گچساران خامی، لالی، کبود و بالارود، با برنده مناقصه آنها کمتر از یک ماه آتی نهایی و امضا شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.