امضای ۱۳ قرارداد تجاری‌سازی در پتروشیمی

امضای ۱۳ قرارداد تجاری‌سازی در پتروشیمی مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: ۱۳ قرارداد تجاری‌سازی میان این شرکت و صنعت، شامل قراردادهای تولید کاتالیست، شیمیایی و فرایندی امضا شده است. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، علی‌پژوهان با اشاره به حمایت خیره‌کننده و رویکرد مثبت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از […]

امضای ۱۳ قرارداد تجاری‌سازی در پتروشیمی

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی گفت: ۱۳ قرارداد تجاری‌سازی میان این شرکت و صنعت، شامل قراردادهای تولید کاتالیست، شیمیایی و فرایندی امضا شده است.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، علی‌پژوهان با اشاره به حمایت خیره‌کننده و رویکرد مثبت شرکت ملی صنایع پتروشیمی از توانمندی‌های داخلی اظهارکرد: دستاوردهای فنی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بسیار کاربردی‌تر و فناوری‌ها بالغ‌تر شده‌اند.

وی با بیان این‌که فاصله واگذاری دانش و تولید از آن در صنعت پتروشیمی به نسبت طولانی است، افزود: نمی‌توانیم انتظار درآمدزایی سریع از عرضه دانش به صنعت داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی به ظرفیت بالای نیروی انسانی در این شرکت اشاره و تصریح‌کرد: راه‌اندازی پلنت و تولید محصول در صنعت سبب افزایش خلاقیت و انگیزه بالا در پژوهشگران این شرکت می‌شود.

پژوهان در مورد ارتباط صنعت پتروشیمی با دانشگاه‌ها گفت: شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از گذشته به عنوان حلقه واسط صنعت و دانشگاه عمل کرده و بخشی از دانشی که امروز به صنعت عرضه می‌شود با همکاری دانشگاه بوده است.

وی با اشاره به این‌که هم‌اکنون ۵ پلنت تولید کاتالیست در حال احداث است، ادامه‌داد: پیش‌بینی می‌شود در دو سال آینده هر ۵ پلنت به بهره‌برداری و تولید برسند.

مدیر شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی افزود: سرمایه‌گذاری لازم برای احداث واحدهای موردنظر توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

پژوهان به فعالیت شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در زمینه فرایند محصولات پتروشیمی اشاره و اظهارکرد: به عنوان مثال، این شرکت در حال کار روی دمو پلنت فرایند پلی‌پروپیلن است و امیدواریم سال آینده تجاری‌سازی شود.