مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش از ارجاع دانش آموزان روستاهای دورافتاده به هستههای مشاوره مناطق و شهرستانها به منظور انجام هدایت تحصیلی خبر داد و گفت: مشاوران دوره دوم متوسطه هم به کمک ما آمدهاند و ۱۸ هزار مشاور ما درگیر هدایت ۱ میلیون دانشآموز سال نهمی هستند. مسعود شکوهی […]
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش از ارجاع دانش آموزان روستاهای دورافتاده به هستههای مشاوره مناطق و شهرستانها به منظور انجام هدایت تحصیلی خبر داد و گفت: مشاوران دوره دوم متوسطه هم به کمک ما آمدهاند و ۱۸ هزار مشاور ما درگیر هدایت ۱ میلیون دانشآموز سال نهمی هستند.
مسعود شکوهی در گفتوگو با ایسنا، درباره روند انجام هدایت تحصیلی دانش آموزان در پایه نهم اظهار کرد: پوشش مشاوران ما در دوره اول متوسطه صد درصد است و با مشکل خاصی در خصوص هدایت تحصیلی توسط مشاوران مواجه نیستیم.
وی افزود: در روستاهای دورافتاده و در مدارسی که ۱۰ – ۱۵ دانش آموز بیشتر ندارند، امر هدایت تحصیلی را به هستههای مشاوره مناطق سپردهایم و دانشآموزان را به هستهها ارجاع میدهیم تا کار مشاوره و هدایت تحصیلی شان انجام شود.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تاکنون با همکاری خوب بخشهای مختلف آموزش و پرورش بهویژه مرکز نیروی انسانی و معاونت آموزش متوسطه با مشکل حادی روبهرو نشدهایم عنوان کرد: ۲۴ اسفندماه آییننامه هدایت تحصیلی مصوب شد و اکنون همایشهای توجیهی و جلسات مستمری در استانها در حال برگزاری است و امیدواریم هدایت تحصیلی با همکاری جمعی به سرانجام خوبی برسد.
شکوهی افزود: مشاوران دوره دوم متوسطه هم به کمک آمدهاند و ۱۸ هزار مشاور ما درگیر هدایت ۱ میلیون دانشآموز سال نهمی هستند تا انتخاب رشته آنها در دو هفته ابتدای تیرماه انجام شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.