معاون چیت چیان:فاز همکاری آبی تهران-سیدنی کلید خورد

  معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از گسترش همکاری‌های علمی بین ایران و استرالیا در زمینه آب خبر داد. به گزارش مهر، رحیم میدانی در دیدار با «پال فلی» (Paul Foley) سفیر استرالیا در ایران با تأکید بر گسترش همکاری‌های علمی بین ایران و استرالیا در زمینه آب گفت: شباهت‌های زیادی از […]

 

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از گسترش همکاری‌های علمی بین ایران و استرالیا در زمینه آب خبر داد.

به گزارش مهر، رحیم میدانی در دیدار با «پال فلی» (Paul Foley) سفیر استرالیا در ایران با تأکید بر گسترش همکاری‌های علمی بین ایران و استرالیا در زمینه آب گفت: شباهت‌های زیادی از نظر اقلیمی بین کشور ایران و استرالیا وجود دارد که می‌توان در خصوص رویکرد وزارت نیرو در مدیریت منابع آب از تجربیات کشور استرالیا استفاده کرد.

معاون وزیر نیرو اظهارداشت: باید به سمت بهره‌وری آب حرکت کنیم؛ زیرا این راه مطمئنی است که می‌تواند در آینده امنیت غذایی و محیط‌زیست را تأمین کند. وی با بیان این‌که برای ما ثابت شده که با منابع آبی محدودی که در اختیار داریم در آینده با مشکلات آبی مواجه خواهیم شد، افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد تولید کشاورزی کشور از طریق کشت آبی تأمین می‌شود و این تهدید بالقوه‌ای است که آسیب جدی به محیط‌زیست و منابع آبی وارد خواهد کرد.

میدانی با اشاره به این‌که پس از انقلاب کارهای زیادی در زیرساخت‌های آبی کشور انجام شده که بخشی از آن مربوط به ذخیره آبی کشور در مقیاس‌های بالا است، اظهارداشت: باید به سمت بهره‌وری آب حرکت کنیم؛ زیرا این راه مطمئنی است که می‌تواند در آینده امنیت غذایی و محیط‌زیست را تأمین کند.

وی با اشاره به این‌که کشور ما دارای متخصصین تراز بالا در زمینه آبی است و از سوی دیگر کشور استرالیا نیز دارای متخصصان با تجربه‌ای در این زمینه است، افزود: در آینده نزدیک نشست‌های مشترکی بین متخصصان مؤسسه تحقیقات آب وزارت نیرو و مؤسسه تحقیقات علمی آب کشور استرالیا برگزار خواهد شد تا راه‌های همکاری علمی بین دو کشور در زمینه آب بیش‌تر مورد بررسی قرار گیرد.

 

معاون آب و آبفای وزیر نیرو ادامه داد: چنان‌چه استرالیا تمایل داشته باشد می‌تواند در فاینانس پروژه‌های آبی ایران نیز شرکت کند. وی با بیان این‌که وظیفه نگهداری و صیانت از آب فقط به دست وزارت نیرو نیست، گفت: آب به مدیریت فرابخشی نیاز دارد و در همه جهان کشاورزی، صنعت، محیط‌زیست و سایر سازمان‌ها به آب وابسته‌اند، لذا تمام نهاد‌ها باید در صیانت از آب بکوشند.