نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس محول کردن حذف یارانهها به استانها فساد سیستمی در کشور ایجاد میکند نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، معتقد است که اختیار یارانههای نقدی نباید به استانداران محول شود، چراکه فساد سیستمی در کشور ایجاد میشود. به گزارش خانهملت، معصومهآقاپورعلیشاهی با اشاره به بند الف تبصره ۱۴ لایحه بودجه ۹۸ مبنی […]
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس
محول کردن حذف یارانهها به استانها فساد سیستمی در کشور ایجاد میکند
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، معتقد است که اختیار یارانههای نقدی نباید به استانداران محول شود، چراکه فساد سیستمی در کشور ایجاد میشود.
به گزارش خانهملت، معصومهآقاپورعلیشاهی با اشاره به بند الف تبصره ۱۴ لایحه بودجه ۹۸ مبنی بر اینکه استانداران سراسر کشور مجازند با هماهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و براساس پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان نسبت به حذف یارانه نقدی ۳ دهک بالای درآمدی اقدام کنند، گفت: اختیار یارانههای نقدی نباید به استانها و استانداران داده شود و موضوع حذف دهکهای بالای درآمدی باید متمرکز در تهران انجام شود.
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی، با بیان اینکه پروژهها باید به ترتیب اولویت رتبهبندی و یارانه دهکهای بالای درآمدی که حذف شده به این پروژهها اختصاص یابد، افزود: در کشور پروژههای راهآهن ترانزیت شمال به جنوب و تبریز- بازرگان- مرند از اهمیت بالایی برخوردار است، چراکه راههای مواصلاتی کشور را به کشور آذربایجان و ترکیه و از سوی دیگر همسایههای جنوبی کشور متصل میکند.
وی ادامهداد: پروژههای راهآهن در سراسر کشور با توجه به قیمت سوخت و حاملهای انرژی در اولویت هستند، چراکه در شرایط کنونی مدیریت سوخت ضروری است.
نماینده مردم شبتسر در مجلسشورایاسلامی، با بیان اینکه ۳ دهک بالای درآمدی باید در مرکز از لیست یارانهبگیران حذف شوند، اظهارداشت: اگر موضوع حذف یارانهها به استانها واگذار شود زمان زیادی را از مسؤولان ستادی استانها میگیرد که با توجه به محول کردن این موضوع به فرماندار، بخشدار و دهیار فساد سیستمی در کشور ایجاد میشود.
یک سوم جمعیت کنونی کشور یارانه دریافت نمیکنند
وی افزود: در شرایط کنونی حدود یک سوم جمعیت کنونی کشور یعنی حدود ۲۵ میلیون تا ۳۰ میلیون نفر یارانه دریافت نمیکنند و از دریافت یارانههای نقدی حذف شدهاند.
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلسشورایاسلامی، با بیان اینکه ۱۱ میلیون خانوار ایرانی زیر خط فقر هستند، تصریحکرد: میزان پرداخت یارانه نقدی باید به ۵۰ درصد جمعیت کاهش یابد، تا بتوان از این طریق به دهکهای پایین درآمدی کمک کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.