تشریح روند تکمیل پروژه‌های درمانی شهرستان گرگان

تشریح روند تکمیل پروژه‌های درمانی شهرستان گرگان اصحاب رسانه استان گلستان در تور رسانه‌ای یک روزه که از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان برگزار شد، از روند پیشرفت و تکمیل پروژه‌های درمانی شهرستان گرگان بازدید کردند. به گزارش مناقصه‌مزایده، مرکز ترومای بیمارستان ۵ آذرگرگان نخستین مکانی است که مورد بازدید قرار گرفت، این مرکز […]

تشریح روند تکمیل پروژه‌های درمانی شهرستان گرگان

اصحاب رسانه استان گلستان در تور رسانه‌ای یک روزه که از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان برگزار شد، از روند پیشرفت و تکمیل پروژه‌های درمانی شهرستان گرگان بازدید کردند.

به گزارش مناقصه‌مزایده، مرکز ترومای بیمارستان ۵ آذرگرگان نخستین مکانی است که مورد بازدید قرار گرفت، این مرکز در مساحت ۱۱ هزار مترمربع در ۷‌طبقه ساخته شده و مراحل تکمیلی خود را طی می‌کند تا برای ایام دهه فجر مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

این مرکز دارای دو بخش بستری مجزا با ظرفیت ۸۰ تخت، ۱۲ تخت ‌آی‌سی‌یو و ۴ اتاق عمل مجهز است، گفته می‌شود کوچک‌‌ترین اتاق عمل موجود در این مرکز از بزرگ‌‌ترین اتاق عمل بیمارستان ۵ آذر متراژ بزرگ‌تری دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان در رابطه با این پروژه اظهار‌کرد: شرایط بیمارستان ۵ آذر به‌گونه‌ای است که می‌توان گفت سرریز بیماران سایر بیمارستان‌های استان است، پس باید شرایطی فراهم کنیم که هم بیماران مرکز استان و هم بیماران سایر شهرهای استان از خدمات بهتر بهره‌مند شوند.

محمدنعیمی افزود: فاز نخست این پروژه از اردیبهشت ۹۶ آغاز شد و فاز پایانی آن تا حدود ۲۰ روز دیگر به اتمام می‌رسد و با تجهیز مرکز برای بهمن‌ماه آماده بهره‌برداری خواهد بود.

وی با بیان این‌که با ساخت این مرکز ۶۵ تخت فوریت و اورژانس به خدمات‌دهی اورژانس استان اضافه شده است، اظهارکرد: در این مجموعه مرکز تصویربرداری مجهزی در زیرزمین این مرکز ایجاد خواهد شد و این مرکز تروما به آزمایشگاهی مجهز تجهیز خواهد شد.

نعیمی افزود: در طبقه هفتم این مرکز تروما یک‌هزار و ۶۰۰ متر فضای آموزشی و تربیتی در رسته‌های تخصصی و فوق تخصصی برای دانشجویان رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه اظهارکرد: ۵۴ میلیارد تومان اعتبار ساخت این پروژه از طرح تحول سلامت بوده و حدود ۱۰ میلیارد تومان برای نوسازی و تأمین زیرساخت گاز، برق و آب هزینه شده است، همچنین بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان نیز برای تجهیز این پروژه در بخش‌های مختلف تعهد هزینه شده که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگر باقی مانده است که با کمک وزارت بهداشت پرداخت خواهد شد.

نعیمی گفت: در مجموع این پروژه با ۸۴ میلیارد تومان اعتبار تا پایان بهمن‌ماه سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد و با بهره‌برداری آن ۱۴۰ تخت به ظرفیت استان اضافه خواهد شد.

ستاد مرکز بهداشت شهرستان گرگان دومین پروژه‌ای بود که مورد بازدید قرار گرفت. به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان، شهرستان گرگان تنها مرکز در بین استان‌ها بود که مرکز ستادی نداشت و همکاران ما در شرایطی نامناسبی به مردم خدمت می‌کردند اما با ساخت این مرکز مشکلات ما در این زمینه برطرف خواهد شد.

نعیمی گفت: متراژ این مرکز ستادی حدود یک‌هزار و ۵۵۰ مترمکعب بوده و برای ساخت و تجهیز آن حدود سه و نیم میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

دانشگاه پردیس بین‌الملل سومین مرکزی بود که مورد بازدید قرار گرفت. دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان از سال ۹۲ مجوز جذب دانشجوی پردیس بین‌الملل را جذب کرده و در حال حاضر ۶۲۰ دانشجوی بین‌الملل در رشته‌های دندان‌پزشکی، پزشکی، برخی از رشته‌های تکمیلی فوق‌لیسانس، پرستاری، مامایی و رشته‌های بیولوژی و مولکولی در دوره‌های پی‌اچ‌دی در حال تدریس هستند.

وی افزود: این مجموعه آموزشی به مرکز آزمون دیجیتال کاملاً استاندارد و آزمایشگاه‌های تخصصی برای رشته‌های پزشکی و رشته‌های وابسته، مرکز مهارت‌های بالینی و… مجهز خواهد شد.

آخرین مکانی که مورد بازدید قرار گرفت سلامتکده طب سنتی بود، این سلامتکده در متراژ یک‌هزار و ۹۵۰ مترمربع در طبقه ساخته شده و جزو ۸ سلامتکده طب سنتی در کشور است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گلستان در رابطه با این پروژه گفت: برای ساخت این مجموعه حدود هشت میلیارد تومان هزینه شده و در دهه فجر هم به بهره‌برداری خواهد رسید.

نعیمی گفت: این مرکز به اتاق آب درمانی، زالو درمانی و سایر امکانات مورد نیاز طب سنتی مجهز بوده، همچنین بخش کوچکی از این مرکز به طب نوین مجهز شده تا در صورت لزوم مورد استفاده بیماران قرار گیرد.