۱۸۷۶،بندر صیادی تنگ هنوز به مناقصه نرفته است

  عملیات ساخت بندر صیادی تنگ در ساحل عمان بر اساس برآوردهای صورت گرفته، به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. مدیر کل اداره مطالعه و احداث بنادر صیادی سازمان شیلات ایران در گفت‌وگو با مانا تصریح ‌کرد: به منظور پروژه ساماندهی بندر صیادی تنگ در استان سیستان و بلوچستان، تاکنون ۵۰ درصد مطالعات این […]

 

عملیات ساخت بندر صیادی تنگ در ساحل عمان بر اساس برآوردهای صورت گرفته، به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

مدیر کل اداره مطالعه و احداث بنادر صیادی سازمان شیلات ایران در گفت‌وگو با مانا تصریح ‌کرد: به منظور پروژه ساماندهی بندر صیادی تنگ در استان سیستان و بلوچستان، تاکنون ۵۰ درصد مطالعات این پروژه از سوی سازمان شیلات ایران انجام شده است. سید‌مصطفی بهشتیان افزود: به منظور انجام مطالعات تاکنون ۷۲۷ میلیون تومان اعتبار از محل اعتبارات ملی سازمان شیلات ایران هزینه شده است.

وی تأکید‌ کرد: مطالعات فاز یک و دو پروژه طرح ساماندهی بندر صیادی تنگ در بخش موج‌شکن‌‌ها و اسکله ثابت و شناور به صورت صددرصد انجام شده است.

بهشتیان اذعان داشت: براساس برآوردهای انجام شده، ساخت بندر صیادی تنگ در ساحل عمان به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

این مقام مسؤول در سازمان شیلات ایران تصریح ‌کرد: سال گذشته اختصاص ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار به این پروژه مصوب شده بود که از این میزان، ۳۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان اعتبار اختصاص یافت.

به گفته وی، پروژه ساخت بندر صیادی تنگ هنوز به مناقصه گذاشته نشده است که امیدواریم به زودی مراحل انجام مناقصه این پروژه طی شود.

بهشتیان در ادامه یادآور‌شد: این پروژه جز پروژه‌های ساماندهی بنادر صیادی سازمان شیلات ایران محسوب می‌شود.

تأمین اعتبار ساماندهی بندر صیادی تنگ از محل اعتبارات سفر رهبر  

مدیر‌کل اداره مطالعه و احداث بنادر صیادی سازمان شیلات ایران خاطرنشان‌ ساخت: اعتبار لازم جهت ساماندهی بندر صیادی تنگ بسیار زیاد است و مقرر شده بخشی از اعتبارات لازم از محل اعتبارات سفر رهبر به استان سیستان‌ و بلوچستان تأمین شود.

وی در ادامه تصریح‌کرد: ساخت موج‌شکن‌های اصلی ‌و فرعی به طول هزار و ۶۰۰ متر و انجام لایروبی به حجم ۷۵ هزار متر مکعب از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده برای ساماندهی بندر صیادی تنگ محسوب می‌شود.

پیشرفت ۲۷ درصدی در طرح ساماندهی بندر صیادی جفره

بهشتیان در ادامه به طرح ساماندهی بندر صیادی جفره در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: طبق برآوردهای صورت گرفته، اجرایی شدن این طرح به ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز خواهد داشت.

وی بیان ‌کرد: تاکنون به منظور پیشبرد این پروژه یک میلیارد و ۶۰۲ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

 

مدیر کل اداره مطالعه و احداث بنادر صیادی سازمان شیلات ایران گفت: اتمام این پروژه به تخصیص ۱۲ میلیارد و ۷۵۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اعتبار نیاز دارد.