۲۵۹۹ مناقصه – دانشگاه صنعتی مالک اشتر- واگذاری طبخ و توزیع غذا

فراخوان مناقصه دو مرحله‌ای – نوبت دوم دانشگاه صنعتی مالک اشتر در نظر دارد طبخ و توزیع غذای خود را از طریق مناقصه عمومی دو مرحله‌ای به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید. متقاضیان می‌توانند جهت خرید اوراق مناقصه از تاریخ انتشار آگهی حداکثر تا تاریخ ۱۲/۱۰/۹۷ ، با ارائه معرفی‌نامه به نشانی بزرگراه شهید بابایی- لویزان، […]

فراخوان مناقصه

دو مرحله‌ای – نوبت دوم

دانشگاه صنعتی مالک اشتر در نظر دارد طبخ و توزیع غذای خود را از طریق مناقصه عمومی دو مرحله‌ای به پیمانکار واجد شرایط واگذار نماید. متقاضیان می‌توانند جهت خرید اوراق مناقصه از تاریخ انتشار آگهی حداکثر تا تاریخ ۱۲/۱۰/۹۷ ، با ارائه معرفی‌نامه به نشانی بزرگراه شهید بابایی- لویزان، خیابان شهید شعبانلو، دانشگاه صنعتی مالک اشتر دبیرخانه معاونت دانشجویی، مراجعه نمایند.

شماره تلفن‌های تماس: ۲۲۹۷۰۲۴۶- ۲۲۹۳۶۴۶۸