کارشناسان تغذیه مصرف تخمه آفتابگردان را در رژیم غذایی توصیه میکنند. به گزارش مهر، تخمه آفتابگردان مملو از ویتامین E، کلسیم، فیتوسترولها و مواد مغذی متعددی است که به سلامت بدن کمک میکند. در ادامه به برخی فواید این ماده خوراکی اشاره میشود. افزایش رشد مو: از آنجایی که تخمه آفتابگردان حاوی مقدار زیاد […]
کارشناسان تغذیه مصرف تخمه آفتابگردان را در رژیم غذایی توصیه میکنند.
به گزارش مهر، تخمه آفتابگردان مملو از ویتامین E، کلسیم، فیتوسترولها و مواد مغذی متعددی است که به سلامت بدن کمک میکند. در ادامه به برخی فواید این ماده خوراکی اشاره میشود.
افزایش رشد مو: از آنجایی که تخمه آفتابگردان حاوی مقدار زیاد ویتامین E است میتواند به داشتن موهای ضخیم و مشکی کمک کند. ویتامین E نه تنها موجب بهبود جریان خون به پوست و فرق سر میشود، بلکه موجب افزایش منبع مواد مغذی ریشههای مو نیز میشود و بدین ترتیب به رشد مو کمک میکند.
کاهش سطح کلسترول LDL: دانه آفتابگردان حاوی فیتوسترولهای است که به کاهش کلسترول بد LDL کمک میکند. همچنین وجود اسیدهای چرب ضروری نقش اساسی در تنظیم کلسترول و در نتیجه کاهش ریسک بیماریهای قلبی دارد.
کاهش علایم دوره عادت ماهانه: تخم آفتابگردان مملو از آنتی اکسیدان، ویتامین E و منبع خوب منیزیم است و از این رو به تنظیم انقباض ماهیچهها کمک کرده و به مقابله با نوسانات اخلاقی و دردهای شکمی دوره عادت ماهانه کمک میکند. وانگهی این دانهها به حفظ میزان آهن بدن نیز کمک میکند.
کمک به حفظ میزان کلسیم بدن: نوشیدن یک لیوان شیر گاو به اندازه خوردن ۱۰۰ گرم تخمه آفتابگردان، کلسیم بدن در حدود ۱۲۰ میلیگرم را تأمین میکند.
تقویت سیستم ایمنی بدن: وجود مقادیر زیاد سلنیوم در دانه آفتابگردان منجر به تصفیه رادیکالهای آزاد میشود و به حفاظت از سلولها در مقابل آسیب و صدمه کمک میکند. خوردن تخمه آفتابگردان نه تنها موجب تقویت سیستم ایمنی بدن بلکه موجب کاهش ریسک ابتلا به عفونتها نیز میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.