مصرف ۴۶ درصد برق استان یزد توسط مشترکان صنعتی بزرگ نشست هماندیشی صاحبان صنایع استان یزد با مسؤولان صنعت برق به میزبانی شرکت برق منطقهای یزد برگزار شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی شرکت برق منطقهای یزد، محمدحسنصباغزادگان، مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد در این نشست اظهار داشت: استان یزد یک استان صنعتی […]
مصرف ۴۶ درصد برق استان یزد توسط مشترکان صنعتی بزرگ
نشست هماندیشی صاحبان صنایع استان یزد با مسؤولان صنعت برق به میزبانی شرکت برق منطقهای یزد برگزار شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی شرکت برق منطقهای یزد، محمدحسنصباغزادگان، مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد در این نشست اظهار داشت: استان یزد یک استان صنعتی است بیش از ۷۳درصد مصرف الکتریکی برای به حرکت درآوردن چرخ صنایع و برای ایجاد اشتغال و ارزشافزوده مصرف میشود.
وی با بیان اینکه تلاش کارکنان صنعت برق استان در بخشهای تولید، انتقال و توزیع برای حمایت از تولید ملی و سربلندی ایران است، افزود: هماکنون ما در استان یزد ۲۶ مشترک بالای ۷ مگاوات داریم که با توجه به وجود بیش از ۳۰۰ صنعت بزرگ در کل کشور، حدود ۸ درصد این مشترکان در استان یزد مستقر هستند.
صباغزادگان میزان مصرف کل انرژی که در استان یزد را ۸میلیاردو۳۱۸ میلیون کیلووات ساعت ذکر کرد و افزود: از این مقدار ۳میلیاردو۹۸۰ میلیون کیلووات ساعت توسط این ۲۶ مشترک مصرفشده است که مشترکان صنعتی بزرگ استان بیش از ۴۶ درصد انرژی در سال ۹۶ مصرف داشتند.
وی با اشاره به اینکه شبکه برق استان یکی از پایدارترین شبکههای کشور است، تصریح کرد: علت این ادعا ۵ خط ۴۰۰ کیلوولت ارتباطی است که دو خط به اصفهان، یک خط به کرمان، یک خط به هرمزگان و یک خط به خراسان میباشد.
این مقام مسؤول در صنعت برق استان ظرفیت نیروگاههای استان را بیش از ۲۶۰۰ مگاوات عنوان کرد و گفت: میزان مصرف انرژی الکتریکی ۲۶ مشترک نسبت به ۹ ماهه اول سال ۹۶، ۲۰درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه استان یزد کمترین خاموشی را بین استانهای کشور داشته است؛ اذعان کرد: میزان پیک سال ۹۶، ۱۴۰۸ مگاوات بوده است که با رشد ۹درصدی در سال ۹۷ به ۱۵۳۸ مگاوات رسید که نشاندهنده رونق اقتصادی در استان و تأمین برق پایدار صنایع است.
صباغزادگان در پایان افزود: در زمینه انرژیهای نو ۶ نیروگاه خورشیدی در شهرستانهای مهریز، اردکان، اشکذر، خاتم و تفت در حال بهرهبرداری است و امیدواریم تا پایان سال ظرفیت این نیروگاهها به ۷۰ مگاوات برسد.
فریدفیاضمنش، مدیرکل دفتر برنامهریزی تلفیقی شرکت توانیر به بررسی الزامات قانونی و کلیات انعقاد قرارداد اتصال به شبکه پرداخت.
وی با اشاره به سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: دولت از حق فعالیت اقتصادی جدید خارج از موارد صدر اصل۴۴ منع و موظف میشود هرگونه فعالیتی شامل تداوم فعالیتهای قبلی و بهرهبرداری از آن را که مشمول عناوین صدر اصل۴۴ نباشد حداکثر تا پایان برنامه ۵ساله چهارم، سالیانه حداقل ۲۰ درصد کاهش فعالیت دهد و به بخشهای تعاونی و خصوصی و عمومی غیردولتی واگذار کند.
فیاضمنش ادامه داد: یکی از این مواردی که در این اصل آمده بحث تولید و توزیع برق است که براساس سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی سرمایهگذاری و مالکیت و مدیریت در زمینه تأمین نیرو شامل تولید و واردات برق برای مصارف داخلی و صادرات توسط بنگاهها و نهادهای عمومی غیردولتی و بخشهای تعاونی و خصوصی مجاز است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.