ناکارآمدی روشهای سنتی در پردازش اطلاعات برقی دومین نشست دادهکاوی در صنعت توزیع برق کشور از سری نشستهای تخصصی هفتمین کنفرانس منطقهای سیرد با حضور اساتید دانشگاهی و مدیران ستاد صنعت برق کشور در پژوهشگاه نیرو برگزار شد. بهگزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، محمودرضاحقیفام، استاد دانشگاه تربیت مدرس و معاون هماهنگی توزیع توانیر […]
ناکارآمدی روشهای سنتی در پردازش اطلاعات برقی
دومین نشست دادهکاوی در صنعت توزیع برق کشور از سری نشستهای تخصصی هفتمین کنفرانس منطقهای سیرد با حضور اساتید دانشگاهی و مدیران ستاد صنعت برق کشور در پژوهشگاه نیرو برگزار شد.
بهگزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، محمودرضاحقیفام، استاد دانشگاه تربیت مدرس و معاون هماهنگی توزیع توانیر در این نشست با ابراز امیدواری نسبت به عملیاتی شدن خروجیهای این نشست به همت شرکتهای توزیع برق و تبدیل یافتهها به محصول و تکنیک، بر اهمیت توانایی شرکتها در برقراری ارتباط بین دادهها و کشف الگوهای مستتر در حجم وسیع دادههای صنعت توزیع و بهکارگیری در تصمیمگیریهای فنی و غیرفنی تأکید کرد.
وی با بررسی پیدایش این علم از دهه ۸۰ میلادی و نقش روبه گسترش آن در اکتشاف دانش همتراز با تکنیکهای فازی و شبکهای، تلاش متفکران علوم ریاضیات، مهندسی، اقتصاد و سایر علوم در جهت بهرهگیری از علم داده کاوی و گسترش دانش را خاطرنشان ساخت و داده کاوی را علمی بین رشتهای عنوان کرد که استخراج اطلاعات، استخراج دانش و کشف الگوهای پنهان از پایگاه دادههای بسیار بزرگ را برعهده دارد.
حقی فام از مشخصات فناوریهای نسل جدید از جمله کنتورهای AMI در صنعت توزیع را تولید حجم وسیع داده عنوان کرد و ناکارآمدی روشهای سنتی برای پردازش مجموعه وسیعی از اطلاعات خام را از دلایل اهمیت موضوع داده کاوی در صنعت برق برشمرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.