ایران و روسیه، تفاهمنامه مشترکی در راستای ارایه استانداردها در صدور برچسب محصولات در زمینه نانو منعقد کردند. به گزارش مهر، رضااسدیفرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فنآوریهای راهبردی معاونت علمی و فنآوری، با اشاره به انعقاد تفاهم مشترک ایران و روسیه به منظور یکپارچگی استانداردهای برچسبدهی محصولات نانو در نشست بینالمللی «گواهیدهی و برچسبگذاری محصولات […]
ایران و روسیه، تفاهمنامه مشترکی در راستای ارایه استانداردها در صدور برچسب محصولات در زمینه نانو منعقد کردند.
به گزارش مهر، رضااسدیفرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فنآوریهای راهبردی معاونت علمی و فنآوری، با اشاره به انعقاد تفاهم مشترک ایران و روسیه به منظور یکپارچگی استانداردهای برچسبدهی محصولات نانو در نشست بینالمللی «گواهیدهی و برچسبگذاری محصولات فنآوری نانو»، گفت: در حاشیه نخستین روز این نشست، تفاهمنامهای میان ستاد توسعه فنآوری نانو ایران و مرکز صدور گواهینامه به محصولات و مدیریت سیستمهای صنعتی نانو روسیه (Nanocertifica) در راستای عملکرد، تست و ارزیابی ایمنی و صدور گواهینامههای ایمنی به محصولات صنعتی حوزه فنآوری نانو دو کشور به امضا رسید.
وی با بیان این که در این برنامه، بحثها و گفتوگوهایی به منظور رسیدن کشورها به سطحی از هماهنگی و یکپارچگی صورت گرفت تا آزمونهای انجام شده در یک کشور، توسط دیگر کشورها معتبر شناخته شود، اظهار کرد: اگر کشورها بتوانند یکپارچگی و هماهنگی را در این حوزه فراهم کنند، با نزدیک شدن و یکپارچگی استانداردها، زمینه تسهیل ورود محصولات کشورها به بازار یکدیگر فراهم خواهد شد.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فنآوریهای راهبردی معاونت علمی، لازمه اصلی یکپارچگی و برقراری هماهنگی در برچسبدهی محصولات نانو و دیگر حوزههای فنآوری را همکاری شبکه آزمایشگاهی کشورها با یکدیگر و اهمیت بخشیدن به ضرورت هماهنگی ساختار آزمایشگاهی کشورها دانست و افزود: کشورهای دارای بسترها، تجهیزات و خدمات آزمایشگاهی، در قالب این تعامل خدمات خود را در خدمت بهبود استانداردها قرار میدهند و با بهرهگیری از تجربیات یکدیگر، این استانداردها را ارتقا میبخشند.
اسدیفرد، با بیان اینکه کشورهای حاضر در این نشست قصد دارند بر مبنای هماهنگی، هم افزایی و یکپارچگی، همکاری مشترکی را در حوزه استانداردها و برچسبدهی محصولات نانو آغاز کنند، اظهار کرد: اساس و مبنای استاندارددهی و برچسب گذاری محصولات نانو، آزمایشات نانویی بودن محصول، عملکرد و مهمتر از همه امنیت محصول است.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فنآوریهای راهبردی معاونت علمی، با اشاره به توانمندی این شبکه در ایجاد زمینه مناسب برای افزایش بهبود کیفی و هماهنگی در استاندارد و برچسبدهی بر مبنای تعامل با دیگر کشورها گفت: این تعامل، به تأیید محصولات از لحاظ کمی و کیفی و مهمتر از پیگیری ایمنی، براساس همکاریهای گسترده تر شبکههای آزمایشگاهی کشورها کمک میکند.
اسدیفرد با اشاره به بهرهمندی از تجربیات و رفع نقاط ضعف بستر آزمایشگاهی کشور بر مبنای این تعامل اظهار کرد: بسیاری از کشورها گستردگی زیرساختهای ما را ندارند و به جرأت میتوان گفت سطح گستردگی و امکانات موجود شبکه آزمایشگاهی کشورمان در میان کشورهای منطقه منحصر به فرد است.
وی ادامه داد: اما از حیث کیفیت تجهیزات و خدمات ضعفهایی داریم که فضای فراهم شده برای تعامل و همکاری، زمینه برطرف ساختن این نواقص بر مبنای کسب دانش و تجربیات دیگر کشورها را به خوبی فراهم کرده است
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.