ایستادن هلدینگ خلیجفارس بر سکوی نخست صادرات هلدینگ خلیجفارس رتبه نخست فروش، ارزش افزوده و صادرات صد شرکت برتر ایران را کسب کرد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از نیپنا، در همایش بیست و یکمین صد شرکت برتر ایران (IMI-100)که در مرکز همایشهای صدا و سیما با حضور بهزادمحمدی معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، […]
ایستادن هلدینگ خلیجفارس بر سکوی نخست صادرات
هلدینگ خلیجفارس رتبه نخست فروش، ارزش افزوده و صادرات صد شرکت برتر ایران را کسب کرد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از نیپنا، در همایش بیست و یکمین صد شرکت برتر ایران (IMI-100)که در مرکز همایشهای صدا و سیما با حضور بهزادمحمدی معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، شهریارطاهرپور مدیرعامل ایدرو و کیانیبختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، شرکت هلدینگ خلیجفارس به عنوان سودآورترین شرکت در گروه پتروشیمی رتبه اول از نظر شاخص فروش با ۳۳۹۵۲۱ میلیارد ریال در سال ۹۶، رتبه اول از نظر شاخص ارزش افزوده با ۱۳۴۱۲۴ میلیارد ریال در سال ۹۶ و رتبه اول از نظر شاخص صادرات در سال ۹۶ را کسب و موفق به دریافت لوح تقدیر شد.
براساس این گزارش شرکت پلیمر آریاساسول با کسب رتبه اول شاخص بازده فروش در گروه پتروشیمی و پتروشیمی زاگرس به عنوان شرکت برتر صادرات گرا و رتبه اول از نظر بهرهوری کل عوامل در گروه صنعت پتروشیمی نیز موفق به دریافت لوح تقدیر شدند.
کیانیبختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در مورد اهداف این همایش گفت: تولید اطلاعات در بنگاههای اقتصادی کشور و شفافسازی فضای کسب و کار، رتبهبندی از نظر میزان اثر گذاری در اقتصاد ملی و رقابتپذیری بنگاههای اقتصادی کشور از مهمترین اهداف این ارزیابی است. سهم شاخص ارزش افزوده ۱۰۰ شرکت برتر در GDP تولید ناخالص داخلی ۱۲ درصد و سهم فروش این شرکتها ۳۸ درصد تولید ناخالص داخلی است.
وی در ادامه افزود: هلدینگ خلیجفارس با فروش ۹ میلیارد دلاری در سال ۹۶ اولین شرکت در بین ۱۰۰ شرکت برتر است و این در حالی است که فروش اولین شرکت برتر جهانی از نگاه فورچون ۵۰۰ میلیارد دلار و در گروه خدمات و فروشگاهها قرار دارد و گروه صنعتی پتروشیمی نزدیک به ۵۰ درصد صادرات غیرنفتی از بین ۱۰۰ شرکت برتر را به خود اختصاص دادهاند.
کیانی ذینفعان رتبهبندی را در قالب ۴ گروه بنگاههای اقتصادی، سازمانهای حاکمیتی و سیاستگذاران اقتصادی، سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی و پژوهشگران و اعضای هیأت علمی دستهبندی کرد و گفت: شاخصها عملکردی است و نتایج عملکرد شرکتها را بررسی میکند. شاخصهای رتبهبندی مقادیر کمی است و از صورتهای مالی حسابرسی و تأیید شده شرکتها استخراج میشود. ویژگی این رتبهبندی شفافیت بالای آن است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.