لزوم پاکسازى اتاق بازرگانى از فضاى دلالى یک عضو اتاق بازرگانى ایران با تأکید بر لزوم پاکسازى اتاق از فضاى دلالى گفت: در حال حاضر دلالان سعى دارند که در فضاى اتاق ورود کنند و این اصلاً مناسب اتاق و شرایط تحریمى کشور نیست. منصورپوریان در گفتوگو با اقتصادآنلاین با بیان اینکه بخش خصوصی در […]
لزوم پاکسازى اتاق بازرگانى از فضاى دلالى
یک عضو اتاق بازرگانى ایران با تأکید بر لزوم پاکسازى اتاق از فضاى دلالى گفت: در حال حاضر دلالان سعى دارند که در فضاى اتاق ورود کنند و این اصلاً مناسب اتاق و شرایط تحریمى کشور نیست.
منصورپوریان در گفتوگو با اقتصادآنلاین با بیان اینکه بخش خصوصی در سال۹۷ نتوانست به مطالبات خود برسد، اظهارکرد: در سالجارى قوانین جدیدی در بحث تجارت توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت اعمال شد که صادرات و تجارت را محدود کرد و همچنین از همه مهمتر اعمال مالیات برای فعالیتهای تجاری نوعی تهدید پنهان براى فعالان اقتصادى بود.
این فعال بخش خصوصى ادامهداد: بیشتر صادرکنندگان محصولات کشاورزی این مالیات را پرداخت میکنند و از آن جایى که عمده آنها قشر دامدار و کشاورز هستند و همچنین از سواد آنچنانی هم برخوردار نیستند در بعضی موارد با ندادن اظهارنامه مالیاتی که به عمد نیست، با جریمههای سنگینى روبهرو میشوند.
پوریان با اشاره به فضاى نامناسب کسب و کار در کشور تصریحکرد: در سال ٩٨ با معضلات مختلفى مثل فضاى کسب و کار و مالیاتها مواجه خواهیم شد، چرا که تحریمها اثر بدى بر تجارت گذاشته و لازم است در این شرایط راه دور زدن تحریمها را در پیش بگیریم.
وی همچنین با تأکید بر نقش اتاقها در توسعه اقتصاد کشور گفت: اتاقها نقش اساسى در اقتصاد کشور دارند اما در حال حاضر دلالان سعى دارند که در فضاى اتاق ورود کنند و این اصلاً مناسب فضاى اتاق و شرایط تحریمى کشور نیست زیرا یک دلال هیچ وقت مانند یک تاجر عمل نمىکند بلکه فقط به فکر لابىگرى و کسب سود براى خودش است.
پوریان اضافهکرد: در سالهاى گذشته بخش خصوصى به دلیل تصمیمات دولتى و نیز عدم استفاده از ظرفیت واقعى اتاق، ضعیف شده است. بنابراین در دوره بعدى ائتلافهایى باید به این اتاق ورود کنند که کیفیت و کارایى بالایى داشته باشند.
این فعال بخش خصوصى خاطرنشانکرد: اتاق باید علاوه بر کارآفرینى، سرمایه سرمایهگذاران را به خود جذب کند اما متأسفانه در سالهاى اخیر به دلیل شرایط مختلف از جمله تحریم این حلقه مفقود مانده است، بر این اساس در دوره نهم اتاق باید گروههاى کیفى و دلسوز وارد اتاق شود تا شاهد اقتصاد و کسب و کار پر رونق و سالم باشیم.
این عضو اتاق ایران با بیان اینکه فضاى سالم اتاق توسط اعضاى سالم به وجود مىآید، افزود: راهکار سالمسازى اتاق این است که با گزینش افراد خدمتگزار و سالم، مانع از ورود افراد دلال و سودجو به اتاق بازرگانى شویم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.