۱۸۷۸،سند موانع کسب و کار حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات تدوین شد

سند موانع کسب و کار حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات تدوین شد سند موانع کسب و کار در حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات برای ارایه به نهادهای تصمیم‌گیر حوزه فاوا توسط سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران تدوین شد. به گزارش مهر، اصغر رضانژاد، دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در این باره گفت: هیأت مدیره […]

سند موانع کسب و کار حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات تدوین شد

سند موانع کسب و کار در حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات برای ارایه به نهادهای تصمیم‌گیر حوزه فاوا توسط سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران تدوین شد.

به گزارش مهر، اصغر رضانژاد، دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در این باره گفت: هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، سند موانع کسب و کار در حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات را با نگاهی جامع بر مشکلات راه‌اندازی و توسعه فعالیت‌های تجاری ICT در کشور تهیه و تصویب کرده و این سند هم اکنون آماده ارایه به نهادهای حاکمیتی و تصمیم گیر در حوزه فاوا است.

وی با تشریح مشکلات راه‌اندازی و تداوم کسب و کار در شاخه‌های مختلف حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات، گفت: در این سند تلاش شده تا علاوه بر طرح معضلات و چالش‌های عمومی کسب و کارهای ICT، مشکلات تخصصی فعالان این حوزه در بخش‌های مختلف فاوا از جمله حوزه نرم افزار، سخت‌افزار، اینترنت، تجارت الکترونیکی، مشاوران، تجهیزات شبکه و غیره گردآوری و مستند شود.

رضانژاد با اشاره به ارایه راهکار‌ها و پیشنهادهای تخصصی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در ارتباط با این مشکلات افزود: سازمان نصر در این سند ضمن تشریح معضلات فعالیت‌های تجاری حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات، راهکارهای مشخص خود در این زمینه را متناسب با نیازهای صنف، ارایه و پیشنهاد کرده است.

دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در خصوص عناوین اصلی موجود در این سند ادامه داد: موضوعاتی همچون اخذ مجوز فعالیت از نهادهای دولتی و وجود متولیان متعدد در حوزه فاوا و ارایه مصداق‌های بارز این مشکلات، عدم وجود آمار و اطلاعات از وضعیت بازار در کل صنعت فاوا، موانع اخذ اعتبار و کسب سرمایه برای راه‌اندازی و حیات کسب و کارهای این حوزه از جمله عمده‌‌ترین مشکلات و موانع کسب و کار حوزه فاوا در کشور هستند.

رضانژاد ادامه داد: مواردی از قبیل تأمین منابع مالی برای سرمایه در گردش و توسعه فعالیت‌ها، کمبود نیروی انسانی ستادی و فنی در حوزه فاوا، نبود قوانین گمرکی متناسب با حوزه فاوا برای واردات تجهیزات این بخش و مشکلات مختلف تعرفه‌های گمرکی، ورود حاکمیت در حوزه رقابت با بخش خصوصی، از جمله مشکلاتی است که در این سند به درستی تشریح شده‌اند.

وی اضافه کرد: در همین حال عدم تناسب ضرایب مالیاتی مشاغل این حوزه با وضعیت واقعی، عدم اجرای صحیح بخشنامه سازمان تأمین اجتماعی در حوزه فاوا و اعمال سلیقه‌های شخصی، عدم به روزآوری و یا حتی تدوین قوانین حاکم بر حوزه فاوا و به تفسیر مصداق‌های آن در شاخه‌های مختلف کسب و کار فاوا بخش دیگری از این مشکلات هستند که در این سند به ان اشاره شده است.

 

دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران با دعوت از اعضای صنف و فعالان بخش خصوصی برای ارایه نظرات خود در رابطه با این سند گفت: این سند در پورتال سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران منتشر شده و هم اکنون قابل دسترسی است؛ مدیران و کارشناسان حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات می‌توانند با مطالعه این سند، نظرات و پیشنهادات تخصصی خود را در این خصوص به سازمان ارایه کنند.