عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس انتقاد کرد افزایش معاملات تجاری ایران در گروی به کارگیری متخصصان با تجربه علم اقتصاد عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: معاونتهای اقتصادی وزارت خارجه باید فعال شوند تا در شرایط تحریم از یک سو زمینه صادرات کالاهای مازاد داخلی را فراهم کنند و از سوی دیگر […]
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس انتقاد کرد
افزایش معاملات تجاری ایران در گروی به کارگیری متخصصان با تجربه علم اقتصاد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: معاونتهای اقتصادی وزارت خارجه باید فعال شوند تا در شرایط تحریم از یک سو زمینه صادرات کالاهای مازاد داخلی را فراهم کنند و از سوی دیگر کالاهای موردنیاز داخل را وارد کنند.
به گزارش خانهملت، حمیدگرمابی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلسشورایاسلامی با اشاره به عملکرد و نقش رایزنهای اقتصادی در خارج از کشور، گفت: براساس صحبتهای انجام گرفته مقرر شد به جای رایزن اقتصادی، معاونت اقتصادی در وزارت امور خارجه ایجاد شود. اگرچه این معاونت شکل گرفته اما تاکنون عملکرد مطلوبی ندارد.
نماینده مردم نیشابور، فیروزه در مجلسشورایاسلامی افزود: در صورتیکه معاونت اقتصادی سفارتخانهها عملکرد مناسبی داشته باشد، میتوانند نقش بازاریاب را برای محصولات تولیدی کشور ایفا کنند و در شرایط تحریم به عنوان تسهیلکننده معاملات تجاری و صادرات عمل کنند.
وی اظهارکرد: افزایش معاملات تجاری ایران با سایر کشورها در گروی بهکارگیری متخصصان با تجربه و توانا در علم اقتصاد است. در حال حاضر باید معاونتهای اقتصادی فعال شوند تا به عنوان بازرگان خارجی از یکسو زمینه صادرات کالاهای مازاد داخلی را فراهم کنند و از سوی دیگر کالاهای موردنیاز داخل را وارد کنند.
رایزنهای اقتصادی ظرفیت خوبی برای کاهش مشکلات اقتصادی در دوره تحریم دارند
وی با بیان اینکه رایزنهای اقتصادی ظرفیت خوبی برای کاهش مشکلات اقتصادی در دوره تحریم ایجاد میکنند، یادآورشد: اگرچه تحریمهایی علیه ایران اعمال شده اما برخی کشورها یا شرکتهای کوچک، از این تحریمها معاف هستند و میتوانند به راحتی با کشور ما روابط اقتصادی داشته باشند.
از آنجا که برای برخی کشورهای کوچک قطع ارتباط با آمریکا در زمینه اقتصادی از اهمیت چندانی برخوردار نیست، این کشورها ظرفیت خوبی برای ادامه همکاری اقتصادی با ایران و در نتیجه ارایه خدمات مناسب دارند.
این نماینده مردم در مجلس دهم استفاده از ظرفیت معاونت اقتصادی وزارت خارجه را مستلزم برنامهریزی دانست و خاطرنشانکرد: در صورتی که زمینه مناسبی برای مبادلات اقتصادی کشورهای کوچک با ایران فراهم شود، بسیاری از نیازهای اساسی کشورمان از این طریق تأمین میشود. از آنجا که برای برخی کشورهای کوچک قطع ارتباط با آمریکا در زمینه اقتصادی از اهمیت چندانی برخوردار نیست این کشورها تمام توان خود را برای ادامه همکاری اقتصادی با ایران و در نتیجه ارایه خدمات مناسب به کار میبرند.
بهکارگیری ظرفیت معاونتهای اقتصادی سود بسیاری برای کشور به ارمغان میآورد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلسشورایاسلامی درباره برخی ادعاها مبنی بر اینکه کمبود بودجه دلیل بیتوجهی به موضوع بهکارگیری رایزنهای اقتصادی مطرح میشود، خاطرنشانکرد: در صورتی که افراد توانا و باتجربه در امور تجاری برای معاونت اقتصادی بهکار گرفته شوند؛ نه تنها هزینه زیادی به وزارتخانه تحمیل نمیشود، بلکه سودی بسیاری نیز برای کشور به همراه دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.