عضو کمیسیون عمران مجلس پیمانکاران برجسته ساختمانسازی عملاً زمینگیر شدهاند عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: متأسفانه امروز پیمانکاران بزرگ و برجسته در حوزه ساختمانسازی عملاً زمینگیر شدهاند. به گزارش خانهملت، سیدحسینافضلی، عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به احتمال تعطیلی گسترده شرکتهای پیمانکاری به ویژه در حوزه ساختمانسازی، گفت: براساس برنامهریزی صورت گرفته، باید […]
عضو کمیسیون عمران مجلس
پیمانکاران برجسته ساختمانسازی عملاً زمینگیر شدهاند
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: متأسفانه امروز پیمانکاران بزرگ و برجسته در حوزه ساختمانسازی عملاً زمینگیر شدهاند.
به گزارش خانهملت، سیدحسینافضلی، عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به احتمال تعطیلی گسترده شرکتهای پیمانکاری به ویژه در حوزه ساختمانسازی، گفت: براساس برنامهریزی صورت گرفته، باید سالانه حدود ۷۰۰ هزار واحد در کشور ساخته شود، اما متأسفانه در شرایط کنونی سالانه تنها ۲۰۰ هزار واحد در کشور ساخته میشود که این مسأله موجب کمبود شدید مسکن برای خانوارها شده است.
نماینده مردم اقلید در مجلسشورایاسلامی ادامهداد: از طرف دیگر در چند سال اخیر تعداد شرکتهای پیمانکاری در حوزه ساختمان بسیار افزایش یافته و با توجه به کاهش ساختمانسازی در کشور، فعالیت بخشی از این پیمانکاران عملاً متوقف شده است.
نقش حوزه ساختمانسازی در افزایش اشتغالزایی در کشور
وی گفت: حوزه ساختمانسازی همواره از اهمیت بالایی در حوزه اشتغالزایی برخوردار بوده و افزایش آمار اشتغال اثرگذار بوده است.
افضلی تصریحکرد: در شرایط کنونی باید حمایتهای لازم برای تقویت بخش خصوصی در حوزه ساختمانسازی صورت گیرد تا سرمایههای در گردش وارد این بخش شود، زیرا سرمایهگذاری این بخش هم دارای سود بالایی بوده و هم اینکه بازگشت سرمایه به سرعت صورت میگیرد.
متأسفانه امروز پیمانکاران بزرگ و برجسته در حوزه ساختمانسازی عملاً زمینگیر شدهاند و در این میان شرکتهای جدیدی ایجاد شد که به هیچ وجه از تخصص لازم برای فعالیت در بخش ساختمانسازی برخوردار نبودند.
وی تصریح کرد: از طرف دیگر در بحث حمایتهای مالی از شرکتهای پیمانکاری، مشکلات بسیاری وجود دارد، بهطور مثال در بحث پرداخت تسهیلات به این شرکتها سازوکار دقیقی وجود ندارد.
افضلی گفت: به نظر من به جای پرداخت خرد و کوچک تسهیلات به تعداد بالایی از شرکتهای پیمانکاری، این وامها باید به صورت کلان به شرکتهای برجسته و دارای کارنامههای موفق پرداخت شود، تا به این وسیله این شرکتهای بزرگ بتوانند شرکتهای کوچکتر را با خود همراه کرده و عملاً یک مدیریت منسجم و دقیق و براساس اصول دقیق و مهندسی صورت گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.