تلسکوپ جدید ناسا سیاره نهم منظومه شمسی را رمزگشایی میکند تلسکوپ James Webb Space Telescope (JWST) ناسا در واقع یکی از تلسکوپهایی است که از مدتها پیش بسیاری از دانشمندان انتظار آن را میکشیدند و میتواند تحولی بزرگ در مطالعات نجومی ایجاد کند. اما شاید یک از مهمترین مأموریتهای برای این تلسکوپ مطالعه سیاره موسوم […]
تلسکوپ جدید ناسا سیاره نهم منظومه شمسی را رمزگشایی میکند
تلسکوپ James Webb Space Telescope (JWST) ناسا در واقع یکی از تلسکوپهایی است که از مدتها پیش بسیاری از دانشمندان انتظار آن را میکشیدند و میتواند تحولی بزرگ در مطالعات نجومی ایجاد کند. اما شاید یک از مهمترین مأموریتهای برای این تلسکوپ مطالعه سیاره موسوم به سیاره نهم در منظومه شمسی است. سیارهای که به عقیده دانشمندان میتوان در فاصله ۹۰۰ AU (فاصله میان زمین و خورشید) واقع شده باشد و همچنان به دور خورشید میگردد.
به گزارش «تابناک» استفانی میلام، مدیر پروژه JWST در این باره میگوید: اگر این سیاره جدید پیدا شود، تلسکوپ JWST میتواند به راحتی آن را مطالعه و بررسی کند و مشخصات آن را نمایان سازد. سیاره نهم اگر وجود داشته باشد بسیار بزرگ و دور از ما است و بسیاری از تجهیزات زمینی فعلی قادر به دیدن آن نیستند.
این تلسکوپ همچنین قادر به تشخیص دی اکسید کربن در جو سیارههای قابل رؤیت نیز میباشد که احتمال وجود حیات در آنها را تشدید میکند. همچنین طی مأموریت خود میتواند مطالعات وسیع و دقیقی بر روی مریخ و سایر سیارههای منظومه شمسی ما داشته باشد.
این تلسکوپ که قرار است در ماه اکتبر سال ۲۰۱۸ مأموریت خود را آغاز کند تا یک دهه مشغول فعالیت خواهد بود و طی مأموریت خود جو سیارات مختلف و قمرهای آنها را مورد رصد و مطالعات جدی قرار خواهد داد. این تلسکوپ قرار است در فاصله یک میلیون مایلی زمین به دور خورشید بگردد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.