رییس مجلس:بررسی مسایل اقتصادی و برنامه ششم توسعه در اولویت کاری مجلس دهم است رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مسایل اقتصادی و برنامه ششم توسعه در زمینههای صنعت، تولید، کشاورزی، وضعیت اقتصادی، وضعیت سلامت و مسایل دیپلماتیک مخصوصاً موضوع هستهای در اولویت کاری بررسی نمایندگان در مجلس دهم است. به گزارش خانه ملت، علی لاریجانی […]
رییس مجلس:بررسی مسایل اقتصادی و برنامه ششم توسعه در اولویت کاری مجلس دهم است
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: مسایل اقتصادی و برنامه ششم توسعه در زمینههای صنعت، تولید، کشاورزی، وضعیت اقتصادی، وضعیت سلامت و مسایل دیپلماتیک مخصوصاً موضوع هستهای در اولویت کاری بررسی نمایندگان در مجلس دهم است.
به گزارش خانه ملت، علی لاریجانی در پایان نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی با تشکر از نمایندگان گفت: از اینکه انتخابات هیأت رییسه با سرعت و هماهنگی بیشتری برگزار شد تا بتوانیم به موضوعات اصلی کشور بپردازیم تشکر میکنم.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برگزاری انتخابات هیأت رییسه باعث شد با همگرایی و وفاق و دوستی بیشتری شرایط برای اینکه مجلسی آرام و کارآمد داشته باشیم فراهم شد تا نمایندگان بتوانند مسایل کشور را که با اهمیتترین آن مسایل اقتصادی است را با دقت پیگیری کنند.
دکتر لاریجانی افزود: در هیأت رییسه موقت این موضوع بحث شد که در هفته آینده مجلس ۳ جلسه علنی برگزار کند و به موضوع بررسی برنامه ششم در دستور کار نمایندگان قرار بگیرد.
وی ادامه داد: چند رکن برنامه ششم توسعه در زمینههای صنعت، تولید، کشاورزی، وضعیت اقتصادی، وضعیت سلامت و مسایل دیپلماتیک مخصوصاً موضوع هستهای و همچنین بحثهای آسیبهای اجتماعی مورد بررسی با دقت نمایندگان قرار گیرد و همچنین در این رابطه شرایط موجود و چالشهای دستگاهها مورد بحث قرار خواهد گرفت تا وارد مبحث اصلی برنامه ششم توسعه بشویم.
رییس مجلس شورای اسلامی افزود: جلسه بعدی مجلس یکشنبه ۱۶ خرداد ماه برگزار خواهد شد و در پایان از حسنظن شما به هیأت رییسه تشکر میکنم.
تغییر آییننامه داخلی مجلس برای بررسی اعتبارنامهها
همچنین لاریجانی در پاسخ به تذکر مصطفی کواکبیان اظهار داشت: براساس تغییر آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی اگر شعبه بررسی اعتبارنامهها در صحن علنی گزارش ارایه داد بیانگر این است که اعتبارنامه اسامی خوانده شده مورد تأیید است.
مصطفی کواکبیان در نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: براساس ماده ۳۳ آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی نحوه رأیگیری برای اینکه به صورت یکجا برای هر کدام از شعبهها رأیگیری بشود خلاف آییننامه میباشد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: به دلیل اینکه گزارش هر یک از شعب درباره اعتبارنامهها و بدون ذکر دلیل در مجلس بیان میشود و اگر اعتراضی در خصوص رد یا تأیید اعتبارنامه باشد باید اعتبارنامه به کمیسیون مربوطه ارجاع داده شود و در غیراین صورت اعتبارنامه مصوب تلقی میشود و اینکه یک دفعه ۱۵ نفر قیام میفرمایند شناسایی بعضی از حوزههای انتخابیه دشوار است و باید تکتک اسامی معرفی و رأیگیری میشد و نباید به خاطر برگزاری سریع انتخابات هیأت رییسه موضوع به این صورت انجام شود.
لاریجانی در پاسخ به تذکر کواکبیان گفت: احساس میکنم توضیحات قبل از جلسه در این رابطه کافی بوده است و به دلیل اینکه آییننامه تغییر کرده است و در سابق به این صورت بود که زمانی که کمیسیونها گزارش ارایه میکردند ماده به ماده پیشنهادات را بررسی میکردند و با تغییر آییننامه، اگر گزارش کمیسیون ۱۰۰ ماده نیز داشته باشد و پیشنهادی در رابطه با آن بیان نشود موضوع یک جا قرائت و رأیگیری انجام خواهد شد.
رییس موقت مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به توضیحات مذکور، اگر شعبه بررسی اعتبارنامهها گزارش داد بیانگر این است که افراد خوانده شده اعتبارنامه شان مصوب شده است در صحن علنی مجلس حق اعتراضی وجود ندارد به دلیل اینکه باید قبلاً اعتراضی اگر بود بیان میشد بنابراین موضوع به مانند ارایه گزارش کمیسیون است و در رابطه با این موضوع با معاونت قوانین دیروز بررسیها و بحثها انجام شده است و بهطور مثال در مجلس هشتم روال بررسی تک تک اعتبارنامهها بود بنابراین برداشت ما در هیأت رییسه این است که روش درستی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.