محل استقرار واحد تولیدی، معیار اخذ مالیات و عوارض ارزش افزوده شد

با موافقت وکلای مجلس محل استقرار واحد تولیدی، معیار اخذ مالیات و عوارض ارزش افزوده شد با موافقت نمایندگان محل استقرار واحد تولیدی، معیار اخذ مالیات و عوارض ارزش افزوده قرار گرفت. به گزارش مناقصه‌مزایده نمایندگان در نشست علنی مجلس‌شورای‌اسلامی و در جریان بررسی جزییات بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور، با جزء […]

با موافقت وکلای مجلس

محل استقرار واحد تولیدی، معیار اخذ مالیات و عوارض ارزش افزوده شد

با موافقت نمایندگان محل استقرار واحد تولیدی، معیار اخذ مالیات و عوارض ارزش افزوده قرار گرفت.

به گزارش مناقصه‌مزایده نمایندگان در نشست علنی مجلس‌شورای‌اسلامی و در جریان بررسی جزییات بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور، با جزء ۱ و ۲ بند «هـ» تبصره ۶ ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

مفاد جزء ۱ و ۲ بند «هـ» تبصره ۶ ماده واحده این لایحه بدین شرح است؛

۱- متن زیر به جزء(۱) بند(پ) ماده(۳۲) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور اضافه می‌شود:

شاخصهای مناطق و شهرستان‌های غیربرخوردار از اشتغال موضوع این جزء با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

۲- محل اخذ مالیات و عوارض ارزش افزوده واحدهای تولیدی محل استقرار واحد تولیدی است.

لازم به ذکر است در جریان بررسی این بند از تبصره ۶، نمایندگان مجلس به این دلیل که جزء ۱ بند (هـ ) که در آن به ماده ۳۲ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور اشاره شده، برخلاف آیین‌نامه داخلی است به کسب دو سوم آرای مجلس نیاز داشت که بر این اساس به رأی گذاشته شد و در نهایت با ۱۷۳ رأی موافق، ۲۳ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۱ نماینده حاضر در صحن تأیید شد.

بند (پ) ماده ۳۲ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور بدین شرح است:

به‌منظور تسهیل و تشویق سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی کشور، اقدامات زیر توسط دولت انجام می‌شود:

۱- شهرستان‌هایی که نرخ بیکاری آنها بالاتر از میانگین نرخ بیکاری کشور می‌باشد به‌عنوان مناطق غیربرخوردار از اشتغال تعریف می‌شوند. این مناطق با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تصویب هیأت وزیران در سال اول و نیز ششم هر دهه تعیین می‌شود.

۲- دولت موظف است مشوق‌های لازم برای ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری و ایجاد کارورزی بیکاران در این مناطق را به‌ عمل آورده و اعتبارات موردنیاز آن را در لوایح بودجه سالانه منظور کند.

۳- معافیت مالیاتی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی در مناطق غیربرخوردار از اشتغال را به میزان معافیت‌های منظورشده در مناطق آزاد تجاری – صنعتی اعمال کند. توسعه واحد و نیز تولید کالای جدید در این واحد‌ها به میزان سهم خود مشمول این حکم می‌باشند.