سرمایه گذاری ۴۳۱ میلیون دلاری در ۵ میدان گازی

سرمایه گذاری ۴۳۱ میلیون دلاری در ۵ میدان گازی برنامه تأمین خوراک پایدار پالایشگاه گازی پارسیان توسط شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در جلسه پیش‌بینی  بهره‌دهی چاه‌های شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکت‌های تابعه توسط حمیدایزدی، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس‌جنوبی تشریح شد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی شرکت نفت […]

سرمایه گذاری ۴۳۱ میلیون دلاری در ۵ میدان گازی

برنامه تأمین خوراک پایدار پالایشگاه گازی پارسیان توسط شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در جلسه پیش‌بینی  بهره‌دهی چاه‌های شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکت‌های تابعه توسط حمیدایزدی، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس‌جنوبی تشریح شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، ایزدی در رابطه با تأمین خوراک پایدار برای پالایشگاه گازی پارسیان اظهارداشت: برای تأمین خوراک پایدار پالایشگاه پارسیان ۵ محور در نظر گرفته شده است که می‌توان به طرح ارزیابی و تولید زودهنگام از میدان‌های پازن و مدار، احداث مرکز تفکیک میدان گازی تابناک و احداث ایستگاه تقویت فشار گاز میدان‌های وراوی و هما اشاره کرد.

وی در توضیح مختصر این پروژه‌ها که تأمین‌کننده گاز موردنیاز پالایشگاه پارسیان است، خاطرنشان‌کرد: در طرح ارزیابی و تولید زودهنگام از میدان پازن با سرمایه‌گذاری ۷۵ میلیون دلاری ۳ حلقه چاه تولیدی حفر و یا تکمیل خواهد شد و با نصب تسهیلات سطح‌الارضی روزانه ۳ میلیون مترمکعب گاز از آن برداشت و در برنامه بلندمدت تولید از این میدان نیز روزانه ۲۰ میلیون مترمکعب هدف‌گذاری شده است. همچنین در طرح ارزیابی و تولید زودهنگام از میدان مدار نیز ۴۴ میلیون دلار سرمایه گذاری صورت گرفته و برنامه حفاری دو حلقه چاه تولیدی در دستور کار قرار گرفته است که با تکمیل و نصب تسهیلات فرآیندی سطح‌الارضی روزانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب گاز تولید خواهد شد. میزان برداشت از این میدان در برنامه بلندمدت روزانه ۲۰ میلیون مترمکعب خواهد بود.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس‌جنوبی در رابطه با پروژه احداث مرکز تفکیک میدان گازی تابناک تصریح‌کرد: در این پروژه سرمایه گذاری ۵۸ میلیون دلار در نظر گرفته شده است و تولید روزانه ۳۶ میلیون متر‌مکعب گاز با کیفیت مناسب تضمین خواهد شد.

براساس این گزارش ایزدی درباره احداث ایستگاه‌های تقویت فشار وراوی و هما افزود: در پروژه احداث ایستگاه تقویت فشار هما ۱۷۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری و تولید گاز بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون مترمکعب در روز طی مدت ۱۰ سال تضمین می‌شود. در پروژه احداث ایستگاه وراوی ۷۹ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شده است و تثبیت تولید روزانه ۷ میلیون مترمکعب برای مدت ۹ سال هدفگذاری خواهد شد.