نسبت به سال گذشته محقق شد افزایش ۸ درصدی تحویل محصولات نهایی در فولاد مبارکه در پایان بهمنماه سالجاری تناژ تحویل محصولات نهایی (انواع ورق) فولاد مبارکه به بازار داخل از مرز ۵ میلیون تن گذشت و با رشد ۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۵ میلیون و ۶۷ هزار تن رسید. […]
نسبت به سال گذشته محقق شد
افزایش ۸ درصدی تحویل محصولات نهایی در فولاد مبارکه
در پایان بهمنماه سالجاری تناژ تحویل محصولات نهایی (انواع ورق) فولاد مبارکه به بازار داخل از مرز ۵ میلیون تن گذشت و با رشد ۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۵ میلیون و ۶۷ هزار تن رسید.
به گزارش مناقصهمزایده، معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه اظهار داشت: علیرغم وجود تحریمهای ظالمانه، فولاد مبارکه توانست نیاز مصرفکنندگان داخلی به محصولات فولادی تخت را تأمین کند و با افزایش تأمین نیاز مشتریان، از خروج ارز جلوگیری و به حفظ سطح اشتغال در کشور کمک کند.
محمود اکبری افزود: در ۱۱ ماهه سالجاری شرکت فولاد مبارکه ۳ میلیون و ۷۴۱ هزار تن محصولات گرم و اسیدشویی را به مشتریان خود تحویل داده است که این میزان نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد رشد نشان میدهد. علاوه بر آن با توجه به نیاز مشتریان، این شرکت تناژ تولید و تحویل محصولات گرم با ضخامت نازک را افزایش داده است؛ به طوریکه درصد رشد محصولات گرم با ضخامت کمتر از ۳ میلیمتر ۱۰درصد رشد داشته و از یکمیلیون و ۵۱۶هزار تن به یکمیلیون و ۶۶۶ هزار تن رسیده است.
معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه گفت: تناژ تحویل محصولات سرد نیز رشد ۳درصدی نسبت به ۱۱ ماه سال ۱۳۹۶ داشته و از یکمیلیون و ۴۸هزار تن به یکمیلیون و ۸۲ هزار تن در سالجاری رسیده است. در سالجاری تحویل محصولات سرد به تولیدکنندگان لوازمخانگی و صنایع بشکهسازی افزایش قابلتوجهی داشته است. همچنین بخشی از این محصولات جهت پوششدهی بهکارخانههای مصرفکننده ورق گالوانیزه و ورق قلعاندود اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: محصولات فولاد مبارکه در سالجاری به بیش از ۹۲۵ مشتری تحویل داده شده است که از نظر تعدادی نیز رشد ۱۰درصدی داشته است. فولاد مبارکه با افزایش تحویل محصول به مشتریان داخلی به تداوم تولید در کارخانههای تولیدی پاییندست کمک کرده است؛ ولی متأسفانه علیرغم تأکید دولت محترم بر صادرات محصولات فولادی توسط شرکتهای تولیدکننده و اقدامات و پیگیریهای صورتگرفته از طرف فولاد مبارکه، بخشی از ورقهای فولادی عرضهشده به بازار داخلی، بدون تبدیل شدن به محصولات نهایی صادر میشود که به ایجاد اشتغال در کشور و صادرات محصولات با ارزشافزوده، خسارات جبرانناپذیری وارد میکند و لازم است جهت جلوگیری از صادرات محصولات فولادی توسط شرکتهای غیرتولیدکننده اقدامات اساسیتری صورت گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.