راه‌اندازی تنها شبیه‌ساز چندمنظوره و فوق پیشرفته حفاری در ایران

راه‌اندازی تنها شبیه‌ساز چندمنظوره و فوق پیشرفته حفاری در ایران به همت متخصصان داخلی تنها شبیه‌ساز چندمنظوره و فوق پیشرفته حفاری در ایران با هدف مهار فوران چاه‌ها و جلوگیری از حوادث ناگوار در صنعت نفت کشور با ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار تعمیر و راه‌اندازی شد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وزارت نفت، نخستین […]

راه‌اندازی تنها شبیه‌ساز چندمنظوره و فوق پیشرفته حفاری در ایران

به همت متخصصان داخلی تنها شبیه‌ساز چندمنظوره و فوق پیشرفته حفاری در ایران با هدف مهار فوران چاه‌ها و جلوگیری از حوادث ناگوار در صنعت نفت کشور با ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار تعمیر و راه‌اندازی شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وزارت نفت، نخستین دستگاه سیمیلاتور حفاری کشور به همت متخصصان شرکت دانش‌بنیان بالادستی پارسیان و حمایت دانشگاه صنعت نفت کشور در اهواز تعمیر و به بهرهبرداری رسید.

مهدی‌میررکنی، معاون آموزش‌های حرفه‌ای و آزاد دانشگاه صنعت نفت کشور ضمن تشریح اقدام‌های انجام شده به منظور تعمیر و راه‌اندازی نخستین دستگاه سیمیلاتور حفاری کشور گفت: تلاش دانشگاه نشان دادن ظرفیت‌های پنهان در صنعت نفت ایران است که با وجود تحریم‌های پیش‌آمده بتوان از ظرفیت‌های موجود به نحو شایسته‌ای بهره برد.

وی در ادامه با تأکید بر بیانات مقام‌معظم‌رهبری پیرامون مسأله تحریم افزود: براساس بیانات ارزنده رهبر‌معظم‌انقلاب، تحریم‌ها فرصتی است برای شناخت و نگاه به درون که باید از آن به عنوان یک فرصت برای کشور استفاده کرد.

معاون آموزش‌های حرفه‌ای و آزاد دانشگاه صنعت نفت الزام به رعایت شیوه‌نامه نحوه تأیید صلاحیت حرفه‌ای افراد به‌ویژه متخصصان بخش حفاری کشور را ضروری دانست و اظهارکرد: بر اساس ابلاغ این شیوه‌نامه از سوی مقام عالی وزارت نفت، متخصصان داخلی ملزم به گذراندن دوره‌های تخصصی و دریافت گواهینامه مطابق با استانداردهای بین‌المللی هستند که این مسأله از بروز بسیاری از حوادث ناگوار از جمله حادثه دلخراش رگ سفید جلوگیری خواهد کرد.

میررکنی تصریح‌کرد: همچنین ابلاغ این شیوه‌نامه سبب ایجاد انگیزه مضاعف برای دانشگاه صنعت نفت شد تا از رهگذر آن بتواند ظرفیت‌های نهفته خود را بیش از هر زمان دیگری به نمایش بگذارد.

وی ادامه‌داد: بنابراین رویکرد تازه‌ای در دانشگاه شکل گرفت مبنی بر این‌که دانشگاه از بخش دانشجومحور صرف خارج و به سمت مهارت‌آموزی سوق داده شود.

معاون آموزش‌های حرفه‌ای و آزاد دانشگاه صنعت نفت برگزاری دوره‌های آموزش حرفه‌ای و تخصصی کوتاه‌مدت بقا در دریا و نجات از بالگرد تحت عنوان HUET، ایمنی سکو با عنوان Bosiet، ایمنی چهارگانه (فنون بقا در دریا، آتش‌نشانی، کمک‌های اولیه و PSSR)، برگزاری دوره‌های IWUCF برای کنترل فوران چاه‌های نفت و… را از جمله دوره‌های آموزشی تخصصی برشمرد که هم‌اکنون از سوی دانشگاه صنعت نفت در حال برگزاری است.