کارشناس بازار سرمایه مهمترین مشکلات بنگاههای اقتصادی و صنایع را بدهیهای بالای دولت به آنها دانست و گفت: حجم بدهیهای دولت به بخش خصوصی در این سالها افزایش پیدا کرده است. به گزارش سنا، حمیدرضا صفری اظهار کرد: به دلیل کمبود نقدینگی دولت نتوانسته بدهی خود را به شرکتهای پیمانکاری بپردازد، اما؛ اگر پولهای […]
کارشناس بازار سرمایه مهمترین مشکلات بنگاههای اقتصادی و صنایع را بدهیهای بالای دولت به آنها دانست و گفت: حجم بدهیهای دولت به بخش خصوصی در این سالها افزایش پیدا کرده است.
به گزارش سنا، حمیدرضا صفری اظهار کرد: به دلیل کمبود نقدینگی دولت نتوانسته بدهی خود را به شرکتهای پیمانکاری بپردازد، اما؛ اگر پولهای بلوکه شده ایران آزاد شوند، دولت قسمتی از این پولها را صرف پرداخت بدهیهای معوق خود خواهد کرد و به این ترتیب رونق در این گروه به وجود میآید.
وی درباره اینکه رفع تحریمهای بینالمللی و گشایشهای اقتصادی چقدر در سودآوری شرکتهای بازار سرمایه تأثیرگذار است، افزود: شرکتها تا زمانی که با افزایش حجم فروش مواجه نشوند، افزایش سود نخواهند داشت و تا زمانی که در صورتهای مالی آنها شاهد رشد سودآوری نباشیم نمیتوانیم شاهد رشد قیمت سهام بهصورت پایدار در بازار سرمایه باشیم.
صفری زمان رونق بازار سرمایه را سال ۹۵ دانست و بیان کرد: تا زمانی که تغییر و تحولی بنیادی در اقتصاد کشور رخ ندهد تا به دنبال آن شرکتها از سودآوری برخوردار شوند، بازار سرمایه با رشد دنبالهدار مواجه نخواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شرکتهایی که مواد اولیهشان از خارج از کشور تأمین میشود، از اجرایی شدن برجام تأثیر مثبت بسیاری میگیرند، تأکید کرد: از جمله این گروهها، شرکتهای دارویی هستند؛ زیرا رفع تحریمها موجب میشود این مواد با قیمت مناسبتری به کشور وارد شود و در نتیجه سودآوری شرکتهای دارویی را افزایش میدهد.
این کارشناس بازار سرمایه در خصوص اینکه کدامیک از صنایع از رفع تحریمهای بینالمللی بیشترین سود را میبرند، گفت: صنایعی که در زمان تحریمها آسیب بیشتری را متحمل شدند، در زمان لغو آنها از سودآوری بیشتری نیز برخوردار خواهند شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.