عضو هیأت رییسه اتاق اصناف ایران وزارت اقتصاد به واحدهای صنفی تنفس مالیاتی دو ساله بدهد عضو هیأت رییسه اتاق اصناف ایران با اشاره به رکود در بازار از وزارت اقتصاد خواست تا برای واحدهای صنفی، تنفس مالیاتی دو ساله در نظر بگیرد و مالیات آنها براساس مالیات قطعی سال گذشته، تعیین نشود. به گزارش […]
عضو هیأت رییسه اتاق اصناف ایران
وزارت اقتصاد به واحدهای صنفی تنفس مالیاتی دو ساله بدهد
عضو هیأت رییسه اتاق اصناف ایران با اشاره به رکود در بازار از وزارت اقتصاد خواست تا برای واحدهای صنفی، تنفس مالیاتی دو ساله در نظر بگیرد و مالیات آنها براساس مالیات قطعی سال گذشته، تعیین نشود.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از سایت خبری اتاق بازرگانی تهران ابراهیم درستی با اشاره به تغییرات بازار و حاکم شدن رکود در بازار کشور اظهارکرد: امروز ما در جنگ اقتصادی هستیم و صنوف ما به عنوان بازوان ستبر انقلاب اسلامی در خط مقدم این جنگ قرار دارند و اجازه نخواهند داد تا دشمنیهای ترامپ و عربستان صعودی با این کشور، منجر به نتیجه دلخواه این دشمنان شود.
عضو هیأت رییسه اتاق اصناف ایران با تأکید بر حاکم شدن رکود در بازار طی ماههای گذشته گفت: متأسفانه شاهد رکود در بازار هستیم و با بالا رفتن قیمتها و طبعاً کاهش توان خرید مردم، فروش اصناف کاهش یافته است؛ لذا من از سازمان مالیاتی و آقای دژپسند میخواهم که در این شرایط به فکر اصناف باشند و برای مالیات اصناف و واحدهای صنفی با توجه به رکود موجود در بازار، تصمیمگیری کنند.
وی ادامهداد: ما درخواست داریم تا میزان مالیات اصناف در شرایط فعلی، براساس میزان مالیات قطعی سال قبل آنها محاسبه نشود چراکه امسال شاهد رکود بازار بودیم و تعیین مالیات امسال برای اصناف و کسبه واحدهای صنفی، نیازمند تجدید نظر است.
درستی نماینده اصناف کشور در امور مالیاتی خاطرنشانکرد: در شرایط امروز لازم است تا با توجه به اینکه اصناف نیز با مشکلات فروش و کسادی بازار مواجه بودند، برای پرداخت مالیاتشان، زمان تنفسی یک یا دو ساله را در نظر گرفت.
وی گفت: همچنین به نظر میرسد تا به جای فشار مضاعف بر اصناف دارای شناسنامه که همواره مالیات خود را دادهاند و امروز در شرایط رکود قرار دارند، تمرکز سازمان مالیاتی و وزارت اقتصاد، بر روی فرار مالیاتی قرار گیرد.
عضو هیأت رییسه اتاق اصناف ایران در پایان خاطرنشانکرد: البته این درخواست به هیچ وجه به معنای آن نیست که اصناف و واحدهای صنفی که درآمد داشتهاند، مالیات درآمدشان را ندهند و از همین رو لازم است اگر در صنوف و بخش خصوصی، مستندات و ادله کافی موجود بود، حتماً مالیات آن گرفته شود ولی تعیین مالیات براساس میزان مالیات قطعی سال گذشته آنها، به هیچ وجه به صلاح نیست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.