برای نخستینبار از سوی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ابرسازههای فرآورشی با همکاری تولیدکنندگان داخلی ساخته شد مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از پایان کار ساخت دومین برج گوگردزدا که یک محصول با طراحی، مهندسی و ساخت کاملاً ایرانی است، برای نصب در مجتمع صنعتی شماره۳ شرکت بهرهبرداری نفتوگاز مارون خبر داد. به گزارش […]
برای نخستینبار از سوی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب
ابرسازههای فرآورشی با همکاری تولیدکنندگان داخلی ساخته شد
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از پایان کار ساخت دومین برج گوگردزدا که یک محصول با طراحی، مهندسی و ساخت کاملاً ایرانی است، برای نصب در مجتمع صنعتی شماره۳ شرکت بهرهبرداری نفتوگاز مارون خبر داد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، احمدمحمدی ضمن ابراز خرسندی از عملکرد دستاندرکاران این پروژه که شامل کارشناسان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و یک سازنده خوزستانی است، گفت: اعتماد و مشارکت با بخشخصوصی همواره نتیجه بخش بوده است و میبینیم که در این پروژه نیز با تکیه بر دانش فنی همکاران و استفاده از توان تخصصی سازندگان داخلی، یک پروژه ارزشمند دیگر در کارنامه عملکردی سال ۹۷ شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ثبت شد.
وی افزود: ساخت ۳برج گوگردزدای نفت با هدف احداث تسهیلات لازم برای فرآورش و شیرینسازی روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت ترش مخزن آسماری مارون در واحدهای بهرهبرداری مارون ۳ و ۵ در برنامه قرار داشت که نخستین برج گوگردزدا پس از ساخت و انجام آزمایش در واحد بهرهبرداری مارون ۵ مستقر شد، دومین برج یکشنبه ۱۹ اسفند به مجتمع صنعتی شماره۳ مارون منتقل شد تا روی فندانسیونی متناسب با شرایط برج نصب شود، مراحل ساخت و آزمایش برج سوم نیز درحال انجام است و امیدواریم این سازه نیز در اوایل سال ۹۸ در مجتمع صنعتی شماره۵ مارون نصب شود.
محمدی با تشریح ویژگیهای برجها گفت: برج نخست یک برج ۵۳ تنی با ارتفاع ۳۵ متر است و دو برج دیگر ۲۹ و ۴۱ متر ارتفاع دارند که در مجموع ۴۰ میلیارد ریال هزینه ساخت در بر داشته است.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب کاهش میزان گاز S2Hهمراه و آسیبهای مخرب خوردگی ناشی از این گاز در تأسیسات پایین دستی را از مزایای این پروژه عنوان کرد و افزود: با توجه به تأکید بازارهای جهانی بر کیفیت نفتخام، نفت صادراتی ما نیز از کیفیت و قیمت مطلوبتری نسبت به گذشته برخوردار خواهد بود.
وی ضمن قدردانی از همه عوامل اجرایی این پروژه اعم از کارکنان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، شرکت بهرهبرداری نفتوگاز مارون و شرکت سازنده گفت: با توجه به پیشرفت اجرایی ۷۵ درصدی پروژه با اطمینان میتوان گفت که در اوایل سال ۹۸، هر ۳ برج گوگردزدا در محل خود نصب خواهند شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.