رییس اتحادیه رستورانداران کباب ارزانتر ۱۵هزار تومان ممکن نیست رییس اتحادیه رستورانداران گفت: قیمت یک سیخ کوبیده مرغوب در شرایط فعلی نمیتواند کمتر از ۱۵ هزار تومان باشد . سیدعلیاصغرمیرابراهیمی در گفتوگو با خبرآنلاین اظهارکرد: واحدهایی که کباب را به قیمتهایی بین ۷ تا ۹ هزار تومان عرضه میکنند در حقیقت رستوران نیستند و بیشتر […]
رییس اتحادیه رستورانداران
کباب ارزانتر ۱۵هزار تومان ممکن نیست
رییس اتحادیه رستورانداران گفت: قیمت یک سیخ کوبیده مرغوب در شرایط فعلی نمیتواند کمتر از ۱۵ هزار تومان باشد .
سیدعلیاصغرمیرابراهیمی در گفتوگو با خبرآنلاین اظهارکرد: واحدهایی که کباب را به قیمتهایی بین ۷ تا ۹ هزار تومان عرضه میکنند در حقیقت رستوران نیستند و بیشتر مربوط به صنف تهیه غذا و کبابیها میشوند و باید پاسخ دهند که با قیمت بالای مواداولیه چگونه چنین قیمتهایی را تعیین میکنند؟
وی اضافهکرد: حتم بدانید قیمت کباب زیر ۱۵ هزار تومان منطقی نیست. وقتی جوجه خام کیلویی ۳۰ هزار تومان است، راسته گوسفندی کیلویی ۱۲۰ هزار تومان یا مغز راسته کیلویی ۱۸۰ هزار تومان، چطور چنین قیمتهایی برای جوجه کباب و یا کباب کوبیده میتواند امکانپذیر باشد؟
این فعال صنفی توضیحداد: اگر گوشت موردنیاز برای طبخ کباب کوبیده را حداقل کیلویی ۷۴ هزار تومان در نظر بگیریم، برای کباب ۲۰۰ گرمی، باید ۱۵ هزار تومان گوشت مصرف شود؛ بنابراین طبخ و فروش کباب کوبیده با قیمتهایی پایینتر از این میزان فاقد کیفیت لازم است.
میرابراهیمی در پاسخ به این سؤال که آیا این واحدها از موادی مانند سویا، سنگدان و پوست مرغ و … در طبخ کبابهای خود استفاده میکنند؟ یا خیر توضیحداد: اگر از سویا استفاده کنند که کار بسیار خوبی است؛ گاهی اوقات از خمیر مرغ و مواد مضر برای سلامت استفاده میکنند.
وی در توضیح شیوه تعیین نرخ کباب و دیگر غذاها گفت: معمولاً برای تعیین نرخ منوی رستورانها قیمت مواداولیه را آنالیز و بررسی میکنند، برای نمونه در طبخ کباب کوبیده چقدر گوشت، نمک پیاز و… به کار برده میشود و در کنار آن باید گفت یک پرس ۱۵۰گرم برنج لازم دارد و در کنار آن باید نمک، روغن و دستمزد آشپز و کارگر را در نظر گرفت که براساس آن قیمت را تعیین میکنند.
به عبارت بهتر؛ قیمت عرضه غذا در رستورانها براساس فاکتور رسمی مواداولیه و هزینههای سربار محاسبه میشود، رستورانهای تهران با توجه به فاکتور رسمی برنج، گوشت و مواداولیهای که در طبخ غذا استفاده میکنند و با احتساب هزینههای سربار و همچنین ۲۰ درصد سود مصوب سازمان حمایت، نرخگذاری خود را به اتحادیه اعلام کرده و پس از تأیید قیمت توسط اتحادیه، این نرخها را اعمال میکنند.
میرابراهیمی ادامهداد: در شرایط کنونی هر سیخ کوبیده حداقل ۱۵ تا ۱۶هزار تومان قیمت دارد و بهطور متعارف قیمت یک سیخ کوبیده خوب بین ۲۱ تا ۲۴ هزار تومان است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.