کسب رتبه دوم برق منطقه‌ای یزد در شاخص درصد موفقیت در پیش‌بینی نیاز مصرف

کسب رتبه دوم برق منطقه‌ای یزد در شاخص درصد موفقیت در پیش‌بینی نیاز مصرف سرپرست دفتر بازار برق شرکت برق منطقه‌ای یزد از کسب رتبه دوم شرکت برق منطقه‌ای یزد در شاخص درصد موفقیت در پیش‌بینی نیاز مصرف شرکت‌های برق منطقه‌ای، در سال گذشته خبر داد. به گزارش مناقصه مزایده، علی‌اصغرمدرس، سرپرست دفتر بازار برق […]

کسب رتبه دوم برق منطقه‌ای یزد در شاخص درصد موفقیت در پیش‌بینی نیاز مصرف

سرپرست دفتر بازار برق شرکت برق منطقه‌ای یزد از کسب رتبه دوم شرکت برق منطقه‌ای یزد در شاخص درصد موفقیت در پیش‌بینی نیاز مصرف شرکت‌های برق منطقه‌ای، در سال گذشته خبر داد.

به گزارش مناقصه مزایده، علی‌اصغرمدرس، سرپرست دفتر بازار برق شرکت برق منطقه‌ای یزد با بیان این‌که این شاخص در ۱۰ ماهه نخست امسال در مقایسه با سال گذشته ۵۰ درصد بهبود را نشان می‌دهد، افزود: با توجه به این‌که بیش از ۷۳ درصد مصرف الکتریکی استان در بخش صنعت مصرف می‌شود و همچنین وجود صنایع متعدد فولاد در استان که دارای نوسانات شدید بار هستند، پیش‌بینی نیاز مصرف را تا حد زیادی پیچیده می‌کند.

مدرس، مسؤولیت دفتر بازار برق را ارسال پیش‌بینی نیاز مصرف صنایع، حضور در بازار برق به‌ عنوان خریدار و ارایه‌دهنده خدمات انتقال، ارسال اطلاعات کنتورهای بازار برق، صحت و پایش اطلاعات ارسالی به دفتر اندازه‌گیری شرکت مدیریت شبکه ایران برای صدور صورتحساب در امور عملیات بازار برق برشمرد.

وی همچنین اضافه‌کرد: روش پیش‌بینی بار پیش ‌از این در دفتر بازار برق این شرکت براساس متوسط میزان مصرف صنایع در روز قبل و روز جاری و اظهار صنایع به بارگیری و یا عدم بارگیری انجام می‌شد.

مدرس با بیان این‌که عدم دقت کافی خریداران در پیش‌بینی نیاز مصرف، سبب تحمیل برخی هزینه‌های اضافی و خروج بازار از شرایط بهینه اقتصادی می‌شد، تصریح‌کرد: درصورتی‌که انحراف پیش‌بینی نیاز مصرف بیش از ۶ درصد مصرف واقعی باشد، موجب اعمال آزمون ناموفق مصرف به شرکت برق منطقه‌ای می‌شود که برای بهبود پیش‌بینی نیاز مصرف، پروژه «محاسبه و تعیین بار ساعتی و تلفات متناسب با صورتحساب‌های بازار برق و اعمال آن به مقدار پیش‌بینی نیاز مصرف» توسط این دفتر در دستور کار قرار گرفت.

سرپرست دفتر بازار برق شرکت برق منطقه‌ای یزد گفت: اجرای این پروژه به دلیل محاسبه با دقت خوب مورد توجه همکاران در شرکت‌های برق منطقه‌ای خراسان و فارس قرارگرفته است.

وی در ادامه با اشاره به این‌که در محاسبات دفتر اندازه‌گیری، میزان تلفات برق منطقه‌ای از مجموع تولید نیروگاه‌ها و دریافت از مناطق همجوار منهای مصارف برق منطقه‌ای و توزیع و ارسال تبادلی محاسبه می‌شود؛ گفت: این تلفات محاسبه‌شده به‌عنوان مصرف برق منطقه‌ای منظور و در صورتحساب اعمال می‌شود که افزایش میزان تلفات باعث اعمال هزینه اضافی در صورتحساب بازار برق خواهد شد.

مدرس همچنین از نصب و راه‌اندازی سیستم شبکه‌ امن همراه (APN) در این شرکت برای قرائت اطلاعات کنتورهای بازار برق (ترانسفورماتور، خطوط، فیدر ۲۰ کیلوولت و مصرف داخلی پست) که فاقد بستر فیبر نوری بوده و از طریق خط تلفن قرائت می‌شده است، خبر داد و تأکیدکرد: این سیستم در ۱۴ پست فوق ‌توزیع و یک پست انتقال اجرا شده است که قرائت و برداشت اطلاعات سایر کنتورهای بازار برق را از طریق فیبر نوری به‌طور کامل در اختیار شرکت مدیریت شبکه کشور قرار می‌دهد.