پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در خصوص وضعیت و رسیدگی به مشکلات مسکن مهر در جلسه دیروز هیأت وزیران که به ریاست حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی، رییسجمهوری تشکیل شد، بررسی و تصمیماتی اتخاذ شد. به گزارش مناقصهمزایده از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، براساس بررسیهای صورت گرفته، مصوب شد برای تحویل ۳۵۰ هزار واحد […]
پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در خصوص وضعیت و رسیدگی به مشکلات مسکن مهر در جلسه دیروز هیأت وزیران که به ریاست حجتالاسلاموالمسلمین حسن روحانی، رییسجمهوری تشکیل شد، بررسی و تصمیماتی اتخاذ شد.
به گزارش مناقصهمزایده از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، براساس بررسیهای صورت گرفته، مصوب شد برای تحویل ۳۵۰ هزار واحد مسکونی به متقاضیان تا پایان سال جاری و تأمین امکانات زیربنایی و رفاهی به منظور فراهم کردن شرایط اسکان اقدامات لازم صورت گیرد.
دولت همچنین وزارت راه و شهرسازی را مکلف کرد تمهیدات لازم برای واگذاری واحدهای بدون متقاضی به پیمانکاران، شرکتها و طرفهای قرارداد و سایر خریداران را فراهم نموده و از محل منابع حاصل از فروش این واحدها (ارزش زمین) برای تکمیل پروژههای خدمات روبنایی هزینه کند.
هیأت وزیران همچنین با اختصاص اعتبار مورد نیاز برای آمادهسازی شرایط خدمات زیربنایی ۳۵۰ هزار واحد مسکونی مسکن مهر موافقت کرد.
براین اساس، مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل تسهیلات اسناد خزانه اسلامی به منظور پرداخت بخشی از دیون پیمانکاران تا پایان سال ۱۳۹۴ و سال ۱۳۹۵، مبلغ ۴ هزار میلیارد ریال از محل منابع مدیریت بحران، مبلغ ۷ هزار میلیارد ریال از محل منابع داخلی شرکتهای عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن، مبلغ هزار میلیارد ریال از منابع داخلی وزارت نیرو از محل فروش انشعابات، مبلغ دو هزار میلیارد ریال از محل قانون بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور با عنوان «تخفیف عوارض پروانه، حمایتهای مالی و تراکم و ایجاد تأسیسات عمومی مسکن مهر» به وزارت راه و شهرسازی و مبلغ دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از همین محل با عنوان «زیرساخت مسکن مهر- سهم دولت» به وزارت نیرو اختصاص یافت.
دولت همچنین ضمن تأکید بر الزام دستگاههای اجرایی خدماترسان به ارایه خدمات روبنایی مسکن مهر مطابق قانون، با استفاده از محل منابع داخلی شرکتهای عمران شهرهای جدید و سازمان ملی زمین و مسکن و همچنین فروش واحدهای فاقد متقاضی به منظور احداث و تکمیل روبناها (مراکز آموزشی، انتظامی، فرهنگی-مذهبی و درمانی) موافقت کرد.
در ادامه، وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان سرمایهگذاری) گزارشی از آخرین وضعیت تدارک و تجهیز منابع مالی خارجی و چگونگی استفاده از این منابع را برای اجرای طرحهای زیربنایی عمرانی و تولیدی کشور ارایه کرد.
طی این گزارش، نتیجه مذاکرات، تفاهمات و توافقات صورت پذیرفته با بانکها، مؤسسات مالی و مؤسسات بیمه اعتبار صادراتی برخی کشورهای خارجی به هیأت وزیران ارایه و همچنین برخی مشکلات داخلی و خارجی تجهیز و استفاده از این منابع نیز اشاره شد.
در پایان این گزارش، راهکارهایی جهت حل مشکلات موجود ارایه شد که هیأت دولت نیز ضمن تأکید بر استفاده از منابع مالی خارجی برای اجرای پروژههای زیربنایی و تولیدی برای بخشهای دولتی و خصوصی، بر ضرورت هماهنگی بیشتر دستگاههای اجرایی با وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی و سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور تأکید شد.
راه امام توسط خلف صالح ایشان به خوبی دنبال میشود
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در این جلسه حفظ وحدت، انسجام، هماهنگی، فداکاری و اعتدال را از ضروریات رسیدن به آرمانهای بلند امام راحل و انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: امروز ملت ایران برای دستیابی به اهداف متعالی انقلاب اسلامی مصمم هستند.
وی با بیان اینکه امروز اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، ایجاد رونق اقتصادی و اشتغال برای جوانان و بهبود معیشت و زندگی مردم از هدفهای مهم انقلاب به شمار میرود، تأکید کرد: این اهداف با اتحاد، انسجام، اعتدال و هماهنگی میان همه ارکان کشور و مردم، دستیافتنی و قابل تحقق هستند.
وی با تسلیت ایام ارتحال حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، ۱۴ خرداد سال ۶۸ را روز غم انگیز و تلخی برای ملت ایران توصیف کرد و افزود: مردم ما از امام(ره)، درس ایستادگی و مقاومت در مسیر استقلال و عزت را به خوبی آموختند.
رییسجمهوری با یادآوری این که امام خمینی(ره) با ویژگیهای منحصر به فرد، توانستند بهصورتی استثنایی در تاریخ انقلابهای جهان، نهضت اسلامی را هدایت و انقلاب اسلامی را به پیروزی برسانند، گفت: نهضت اسلامی در ایران به هیچ کشور و قدرتی وابستگی نداشت و اتکای امام از ابتدا بر مردم بود و ایشان بهطور مستقیم با افکار عمومی جامعه در تماس بودند.
روحانی ادامه داد: امام خمینی(ره) در آن دوران ضمن این که به مسایل اسلامی و تخلف و تعدی رژیم از موازین اسلامی توجه داشتند، همواره بر اجرای قانون اساسی در کشور هم تأکید و آرمانهای انقلاب را در سطح وسیعی برای مردم و جوانان تبیین میکردند.
وی به مسیر وقایع و حوادثی که در جریان نهضت اسلامی به وقوع پیوست، اشاره و خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) با اتصال به خداوند، شهامت، ایستادگی، رشادت و اعتماد به روحیه ملت، توانستند انقلاب اسلامی را به ثمر برسانند.
رییسجمهوری تشکیل نظام جمهوری اسلامی با رأی قاطع و حداکثری مردم و پایهریزی ارکان نظام در اولین سال پس از پیروزی انقلاب را بسیار حایز اهمیت دانست و افزود: این نشان از تدبیر و بینش بالای امام راحل دارد. ایشان بهگونهای عمل میکردند که نه تنها با معیارهای متدینین بلکه با شاخصهای دموکراسی در جهان نیز تطبیق داشت.
روحانی اظهارداشت: پیوستگی و علاقه مردم به راه و خط امام خمینی(ره) نشان میدهد که مردم ما وفادارترین ملت به رهبری خود بوده و هستند و در این مسیر ثابت قدم خواهند بود.
وی اقدام مجلس خبرگان رهبری پس از ارتحال امام خمینی(ره) در انتخاب جانشین به حق امام، در کوتاهترین زمان ممکن را بسیار با اهمیت و تاریخی عنوان کرد و گفت: خداوند با عنایت خود دلها را به بهترین سمت هدایت کرد و انتخاب صالحترین فرد از سوی اعضای خبرگان برای دوستان جمهوری اسلامی در جهان امیدوار کننده و موجب یاس و ناامیدی دشمنانی شد که چشم به روزهای پس از امام در این کشور دوخته بودند.
رییس دولت تدبیر و امید با بیان این که امروز راه و خط امام راحل توسط خلف صالح ایشان به خوبی در کشور، منطقه و جهان دنبال میشود، یادآورشد: با انتخاب حضرت آیت ا… خامنه ای(مدظله العالی) به رهبری انقلاب، پرچم نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم سالاری حتی یک روز هم بر زمین نیفتاد و این انتخاب در آن دوران غم و اندوه، موجب آرامش و خوشحالی ملت ایران گردید.
روحانی اظهارامیدواریکرد همه ملت ایران و مسؤولان با هدایتهای رهبر معظم انقلاب، راه و آرمان امام راحل را به خوبی دنبال کرده و ادامه دهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.