نظارت کامل بر عرضه محصولات پتروشیمی در بورس کالا سرپرست دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر همکاری مستمر با بورس کالا از نظارت و بازرسی دقیق بر نحوه تولید و عرضه محصولات پتروشیمی با توجه به نیاز بازار خبر داد. به گزراش مناقصه مزایده به نقل از شرکت ملی […]
نظارت کامل بر عرضه محصولات پتروشیمی در بورس کالا
سرپرست دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر همکاری مستمر با بورس کالا از نظارت و بازرسی دقیق بر نحوه تولید و عرضه محصولات پتروشیمی با توجه به نیاز بازار خبر داد.
به گزراش مناقصه مزایده به نقل از شرکت ملی پتروشیمی، مرضیه طهماسبی سرپرست دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: در نیمه دوم سال ۹۷، بازار شرایطی نسبتا با ثباتی را تجربه کرد و با همکاری بورس کالای ایران، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان تعزیرات، وزارت صنعت معدن و تجارت و دیگر دستگاههای ذیربط، نظارتها بهطور دقیق تر و گسترده در حال انجام است.
وی ادامه داد: در نیمه نخست سال گذشته اختلاف نرخ ارز مبنا در محاسبه قیمت محصولات پتروشیمی و نرخ ارز در بازار آزاد، چالشهایی را ایجاد کرده بود که با همکاری تمام دستگاههای نظارتی، اکنون بازار به ثباتی نسبی رسیده است .
طهماسبی با اشاره به این که حفظ منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان واقعی محصولات پتروشیمی به عنوان یک راهبرد مورد توجه ویژه دفترصنایع پایین دستی قرار دارد، گفت: همانطور که بارها اعلام شده است اعلام دقیق نیاز واقعی بازار از سوی تعاونیهای تامین نیاز و انجمنهای تخصصی مصرف کننده محصولات پتروشیمی میتواند بازار را با آرامش بیشتری همراه سازد.
وی تصریح کرد: شرایط بازار با توجه به روند معاملهها مثبت ارزیابی میشود و تعامل ایجاد شده میان دفترصنایع پایین دستی پتروشیمی، مجتمعهای پتروشیمی، بورس کالای ایران و نیز انجمنها و تشکلها سبب شده تا معاملات با شفافیت انجام شود.همچنین در سال ۹۷ میزان فروش در بورس ۲۰درصد نسبت به سال ۹۶ افزایش یافته است که امیدواریم شاهد رونق بیشترصنایع تکمیلی باشیم.
طهماسبی با بیان این که تمام دستگاههای نظارتی در تلاش هستند تا بازار محصولات پتروشیمی شفاف باشد، گفت: تعامل و همکاری بیشتر انجمنها و تشکلهای پتروشیمی میتواند منجر به ظهور بازاری پویا و شفاف در سال ۹۸ شود و باید بر این نکته تاکید کرد که چشم اندازی مثبت را برای امسال متصور هستیم.
سرپرست دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به این که تا ۲۲ مهرماه قیمت گذاری محصولات پتروشیمی با ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام میشد گفت: اما از ۲۹ مهرماه ۱۳۹۷ قیمت گذاریها بر مبنای ارز نیمایی محاسبه شد و این روند کماکان ادامه داشته و بازار در شرایط نسبتا عادی قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.