احداث ۵۵۰ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث ۵۵۰ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی مصوب شده است که پس از بررسی و تأیید پروژهها پرداخت آن از امسال آغاز میشود. به گزارش مناقصه مزایده به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، چنگیز اسفندیاری، مدیرکل دفتر صنایع […]
احداث ۵۵۰ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی
۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث ۵۵۰ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی مصوب شده است که پس از بررسی و تأیید پروژهها پرداخت آن از امسال آغاز میشود.
به گزارش مناقصه مزایده به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، چنگیز اسفندیاری، مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی، از اختصاص ۱,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث ۵۵۰ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی خبر داد و گفت: پرداخت این اعتبار با نرخ کارمزد ۱۴ درصد برای مناطق برخوردار و نرخ سود ۱۲ درصد در مناطق غیربرخوردار صورت خواهد گرفت.
وی پیشبینی کرد با احداث ۵۵۰ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی، برای ۸۴۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شود.
این مقام مسؤول در وزارت جهاد کشاورزی، با بیان این که از محل قانون حمایت و توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری نیز قرار است یک هزار میلیارد تومان به احداث ۳۶۷ واحد صنایع فرآوری، نگهداری، بسته بندی و سردخانه اختصاص یابد، اظهار داشت: احداث ۳۶۷ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی برای ۵۶۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد میکند.
اسفندیاری با اشاره به برنامه ارتقای توان تولید ملی و تثبیت اشتغال در قالب بازسازی و نوسازی و پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش واحدها تصریح کرد: از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه ۹۷ نیز قرار است برای نوسازی و بازسازی واحدها در سال ۹۸، حدود ۶۶۰ میلیارد تومان و برای تأمین سرمایه در گردش ۳۳۰ میلیارد تومان پرداخت شود که یارانه سهم کمکهای دولت در مناطق غیر برخوردار ۴ درصد و در مناطق برخوردار ۲ درصد تعیین شده است.
وی افزود: فرآیند دریافت تسهیلات در هر یک از استانها انجام میشود و در استانها کارگروهی با مسؤولیت سازمان جهاد کشاورزی استان و عضویت نمایندگان سایر دستگاهها از جمله سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره محیط زیست و سازمان آب منطقهای تشکیل میشود.
مدیر کل دفتر صنایع تبدلیلی و تکمیلی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: طرحهایی با تسهیلات درخواستی تا سقف ۱۰ میلیارد تومان در کارگروه استانی و بالای ۱۰ میلیارد تومان در کارگروه ملی با مسؤولیت وزارت جهاد کشاورزی بررسی میشود.
وی درباره برنامه فرآوری محصولات خام کشاورزی در سال جاری گفت: طبق برنامه ششم توسعه هر سال باید حدود دو میلیون و ۳۹۶ هزار تن به ظرفیت فرآوری محصولات خام کشاورزی اضافه شود، اما ما برآورد میکنیم که این رقم امسال به ۴ میلیون تن ظرفیت برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.