بررسی وضعیت مناطق عملیاتی نفتی در حادثه سیل اخیر هیاتی مرکب از مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران به همراه مدیران شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکتهای تابعه از منطقه عملیاتی سرکان مالکوه در حوزه شهرستان پلدختر بازدید به عمل آورده و از نزدیک در جریان روند پیشرفت کارها و شیوههای صیانت از […]
بررسی وضعیت مناطق عملیاتی نفتی در حادثه سیل اخیر
هیاتی مرکب از مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران به همراه مدیران شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکتهای تابعه از منطقه عملیاتی سرکان مالکوه در حوزه شهرستان پلدختر بازدید به عمل آورده و از نزدیک در جریان روند پیشرفت کارها و شیوههای صیانت از نیروهای انسانی و تاسیسات در مقابله با سیلهای اخیر پرداختند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل ازروابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در این بازدید، فرخ علیخانی معاون امور تولید شرکت ملی نفت ایران، عبدا… زاده راد رییسHSE شرکت ملی نفت ایران با همراهی رامین حاتمی مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، مدیر برنامهریزی، رییسHSE شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، مدیران عامل شرکتهای بهرهبرداری نفت و گاز غرب و زاگرس جنوبی و سایر مدیران و روسای شرکت بهرهبرداری نفت و گاز غرب حضور داشتند و ضمن بررسی مجموعه فعالیتهای صورت گرفته توسط شرکت نفت مناطق مرکزی ایران جهت آمادگی مقابله با بحرانهای طبیعی و سیلابهای اخیر از زحمات همکاران ستادی و عملیاتی طی این مدت تقدیر و تشکر به عمل آمد.
حاتمی در رابطه با تمهیدات اندیشیده شده در جهت مواجهه و مقابله با بلایا و سوانح طبیعی به خصوص سیلابهای اخیر به منظور صیانت از نیروهای انسانی و تاسیسات این شرکت در غرب کشور از دو ماه پایانی سال گذشته تا کنون اظهار داشت: با توجه به اهمیت تولید پایدار که ارتباط مستقیمی با ایمنسازی تاسیسات و خطوط لوله دارد، با برگزاری نشستهای متعدد فنی و بررسی پروژهها بر اقدامات پیشگیرانه تأکید شد.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در ارتباط با سیلهای امسال اظهار داشت: با توجه به وقوع سیلابهای اخیر در بیشتر استانهای کشور به خصوص غرب کشور که تاسیسات این شرکت در آن واقع است، با رصد کردن شرایط و تغییرات جوی طی ماههای اخیر، مجموعه مدیریت این شرکت اقدامات پیشگیرانه جهت مقابله با بحرانها را در دستور کار خود قرارداد. در این راستا طی روزهای پنجم و ششم فروردین ماه سال جاری، ستاد بحران در ستاد تهران و به صورت ویدئوکنفرانس با شرکتهای تابعه برگزار شد تا پیشنهادات و راهکارهای مقابله با حوادث احتمالی، بررسی و شیوههای مقابله با آن در نظر گرفته شود. مدیران ستادی و عملیاتی نیز با شناسایی نقاط حادثهخیز و بحرانی نسبت به تهیه گزارش عملیاتی و میدانی پرداختند و اقداماتي از قبیل ایجاد خاکریزهای مناسب در محیط تاسیسات، گشایش برخی از مسیرهای آبرفتی، آماده باش نیروهای حاضر در منطقه و فراخوان آن دسته از همکارانی که در استراحت به سر میبردند، کاهش مرخصیها، آمادگی ماشینآلات و ادوات، استقرار آنها در مناطق مورد نیاز و تأمین کالاهای ضروری مورد نیاز مناطق در این رابطه صورت گرفت.
حاتمی تأکید کرد: خوشبختانه هیچگونه حادثه و صدمات جانی برای نیروی انسانی رخ نداده است و خساراتی که بر اثر سیل به برخی از جادههای دسترسی به محل تاسیسات، مسیرهای مواصلاتی و پلها رخ داده از پیامدهای غیرقابل اجتناب سیل بود که با فروکش کردن سیلاب، بازسازی آنها آغاز خواهد شد.
بر اساس این گزارش، علیخانی معاون امور تولید شرکت ملی نفت ایران با تقدیر از اقدامات انجام گرفته در مجموعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکت بهرهبرداری نفت و گاز غرب برای مدیریت بحران و به حداقل رساندن آسیبهای سیل اخیر اظهار داشت: بازگشایی راه مواصلاتی منطقه عملیاتی سرکان از طریق مسیر LBV1 در کمتر از ۷۲ ساعت و آغاز عملیات بازگشایی مسیر دوم دسترسی به این منطقه از طریق (وره زرد) خود گواه بر این مهم است. بازگشایی راههای مواصلاتی روستاهای اطراف و جاده دسترسی آنها از اولویتهای کاری شرکت نفت به شمار میرود.
براساس این گزارش، طی این بازدید علاوه بر بررسی وضعیت مسیرها و جادههای دسترسی به چاهها و راههای مواصلاتی آنها و همچنین جادههای دسترسی روستاییان اطراف، مواردی نظیر افتادگی ساپورتهای مناطق عملیاتی در چشمه خوش و سرکان، شکستگی سیل بندهای موجود در مناطق، تخریب پلها و در نهایت تعمیر، مرمت و بازسازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد با هماهنگی اداره راه و شهرسازی، فرمانداری و دهیاري این منطقه و پشتیبانی لجستیکی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز غرب ، راههای مواصلاتی این منطقه و روستاهای اطراف در کمترین زمان ممکن بازگشایی و تولید از این منطقه آغاز شود. این هیأت همچنین در جریان وضعیت کلی منطقه و پلهای پران پرویز، کیان آباد و جلگه خلج قرار گرفت و با روستاییان ساکن در این منطقه دیدار نمودند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.