۱۸۸۱،معاون وزیر نفت:جذب ۱۸۵ میلیارد دلار سرمایه نفتی فقط محدود به IPC نیست

معاون وزیر نفت:جذب ۱۸۵ میلیارد دلار سرمایه نفتی فقط محدود به IPC نیست معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای جذب ۱۸۵ میلیارد دلار سرمایه جدید در ۵ سال آینده در تمامی صنعت نفت ایران اعم از بخش بالادستی نفت، گاز و پتروشیمی در حال انجام است. امیرحسین زمانی‌نیا اظهارداشت: اجرایی شدن […]

معاون وزیر نفت:جذب ۱۸۵ میلیارد دلار سرمایه نفتی فقط محدود به IPC نیست

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت: برنامه‌ریزی برای جذب ۱۸۵ میلیارد دلار سرمایه جدید در ۵ سال آینده در تمامی صنعت نفت ایران اعم از بخش بالادستی نفت، گاز و پتروشیمی در حال انجام است.

امیرحسین زمانی‌نیا اظهارداشت: اجرایی شدن مدل جدید قراردادهای نفتی ایران یکی از راهکارهای جذب سرمایه برای توسعه صنعت نفت است و در کنار آن در راستای متنوع‌سازی منابع جذب سرمایه برنامه‌ریزی می‌کنیم.

وی در این خصوص به تسنیم گفت: برنامه‌ریزی برای جذب ۱۸۵ میلیارد دلار سرمایه جدید در ۵ سال آینده در تمامی صنعت نفت ایران اعم از بخش بالادستی نفت، گاز و پتروشیمی در حال انجام است.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزیر نفت تصریح‌کرد: از این رقم، ۸۵ میلیارد دلار برای بخش بالادستی صنعت نفت خواهد بود.

میتسوبیشی مشتری نفت ایران شد

همچنین معاون وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران از درخواست شرکت ژاپنی میتسوبیشی برای افزایش خرید نفت خام از ایران خبر داد و گفت: ایران از همکاری شرکت میتسوبیشی در صنایع نفت و گاز استقبال می‌کند.

به گزارش وزارت نفت، «امیرحسین زمانی‌نیا» با «ایچی تانابه» معاون اجرایی ارشد مدیرعامل شرکت میتسوبیشی ژاپن، دیدار و گفت‌وگو کرد.

معاون وزیر نفت در این دیدار به پیشینه همکاری ٦٠ ساله ایران و ژاپن اشاره کرد و افزود: این شرکت ژاپنی به گسترش همکاری با ایران در زمینه انرژی علاقه‌مند است و ایران نیز با توجه به رفع تحریم‌ها و اجرای برجام، از گسترش همکاری‌های میتسوبیشی با صنایع نفت و گاز ایران استقبال می‌کند.

تانابه نیز در این دیدار گفت: این شرکت به مشارکت در پروژه صادرات گاز ایران به عمان علاقه‌مند است.

وی ابراز تمایل کرد دو کشور در زمینه‌های مختلف بخش انرژی از نفت و گاز تا پروژه‌های نیروگاهی در ایران همکاری کنند.

تانابه اضافه کرد: با وجود رویکرد متنوع‌سازی محصولات و واردات نفت خام از کشورهای مختلف، این کشور افزایش خرید نفت خام و میعانات گازی از ایران را خواستار است.

روند صادرات نفت ایران به ژاپن رو به افزایش است؛ با توجه به تمایل پالایشگاه‌های ژاپنی پیش‌بینی می‌شود فروش نفت ایران به این کشور در آینده نزدیک به دو برابر افزایش یابد و به مرز ۳۰۰ هزار بشکه در روز برسد.

البته به دلیل برخی مشکلات بیمه‌ای و فنی میزان واردات نفت این کشور از ایران در ماه آوریل (فروردین-اردیبهشت) کاهش یافت.

وزارت اقتصاد و تجارت ژاپن در آخرین گزارش اعلام کرد: میزان واردات از ایران در آوریل با افت ۷۲ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال روبه‌رو شد و به ۲۰ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز رسید.

 

بر اساس گزارش‌ها، میزان واردات نفت این کشور به‌زودی افزایش می‌یابد.