وجود باکتری نفت خوار در عمیق‌‌‌ترین گودال طبیعی جهان

وجود باکتری نفت خوار در عمیق‌‌‌ترین گودال طبیعی جهان یک تیم از محققان بین‌المللی موفق به شناسایی باکتری نفت‌خوار در اعماق اقیانوس و عمیق‌‌‌ترین گودال طبیعی به نام گودال ماریانا شدند. به گزارش ایرنابه نقل از پایگاه خبری ساینس دیلی، این باکتری در اعماق گودال ماریانا در شمال غربی اقیانوس آرام قرار دارد که عمیق‌‌‌ترین […]

وجود باکتری نفت خوار در عمیق‌‌‌ترین گودال طبیعی جهان

یک تیم از محققان بین‌المللی موفق به شناسایی باکتری نفت‌خوار در اعماق اقیانوس و عمیق‌‌‌ترین گودال طبیعی به نام گودال ماریانا شدند.

به گزارش ایرنابه نقل از پایگاه خبری ساینس دیلی، این باکتری در اعماق گودال ماریانا در شمال غربی اقیانوس آرام قرار دارد که عمیق‌‌‌ترین گودال طبیعی جهان است.

محققان با استفاده از یک شناور نمونه‌های میکروبی این گودال که ۶٫۸ مایل پایین‌تر از سطح دریا قرار دارد، را جمع‌آوری کردند.

تاکنون اطلاعات اندکی در زمینه جمعیت میکروبی اعماق اقیانوس در دست بوده است.

نمونه‌های میکروبی جمع‌آوری شده از گودال موردتجزیه و تحلیل قرار گرفتند و در این حین گروه جدید از باکتری‌های تجزیه‌کننده هیدروکربن یافت شد. هیدروکربن ترکیبی ارگانیک است که از اتم‌های هیدروژن و کربن تشکیل شده است و در نفت خام و گاز طبیعی یافت می‌شود.

در ادامه تحقیقات آمده است که این میکروارگانیسم‌‌‌ها ترکیبات مشابه آنچه در نفت وجود دارد را اصطلاحا می‌خورند و آن را برای تولید سوخت استفاده می‌کنند. این میکروارگانیسم‌‌‌ها و موارد مشابه نقش مهمی را در تجزیه لکه نفتی در بلاهای طبیعی، مشابه نشت نفت از یک چاه دریایی در خلیج مکزیک در سال ۲۰۱۰ میلادی، ایفامی‌کنند.

محققان برای اطلاع از مکان دقیق زندگی میکروب‌ها، نمونه یک ستون آب از سطح دریا تا عمق گودال را جمع‌آوری کردند و دریافتند باکتری‌های نفت خوار در ۴ مایلی زیر سطح اقیانوس قرار دارند. محققان احتمال می‌دهند مکان زندگی این باکتری‌هابسیار عمیق‌تر باشد.

بر اساس احتمالات بخش قابل توجهی از مواد غذایی مورد نیاز این باکتری‌هااز آلودگی‌های اقیانوس تأمین می‌شود.

همچنین محققان احتمال می‌دهند هیدروکربن‌‌‌ها به باکتری‌ها کمک می‌کنند که تحت فشار اقیانوس، زنده بمانند.