۱۸۸۲،عرضه جو و ذرت در بورس کالا، سیاست جدید دولت

عرضه جو و ذرت در بورس کالا، سیاست جدید دولت معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرمانداری ویژه شهرستان ری گفت: این شهرستان از نظر تولید گندم در سطح استان تهران رتبه اول و در تولید جو رتبه دوم را دارد . به گزارش ایرنا، مهدی مجیدی در نشست کمیته برداشت غلات و کلزای شهرستان ری […]

عرضه جو و ذرت در بورس کالا، سیاست جدید دولت

معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرمانداری ویژه شهرستان ری گفت: این شهرستان از نظر تولید گندم در سطح استان تهران رتبه اول و در تولید جو رتبه دوم را دارد .

به گزارش ایرنا، مهدی مجیدی در نشست کمیته برداشت غلات و کلزای شهرستان ری با اشاره به اهمیت شهرستان ری در تولید محصولات زراعی به ویژه غلات و لزوم افزایش زمان کار سیلو‌ها و مراکز خرید گندم در فصل برداشت، اظهارداشت: در سطح شهرستان ری ۷۰ هزارتن گندم و ۳۵ هزارتن جو تولید می‌شود.

وی افزود: سیاست دولت در خرید جو و ذرت درسال زراعی جاری تغییر یافته و این محصولات از طریق بورس کالا به فروش می‌رسد که طی این فرایند ۳ روز پس از فروش محصول جو و ذرت در بورس، وجه آن به حساب کشاورز واریز می‌گردد و مابقی آن از طرف دولت پرداخت خواهد شد.

مجیدی ضمن بیان این‌که سطح کشت گندم به میزان ۱۱ هزار و ۵۰۰ هکتار، جو به میزان ۸ هزار هکتار و کلزا ۱۰۰هکتار است افزود: با توجه به این که حدود یک سوم غلات استان تهران در شهرستان ری کشت گردیده است در فصل زراعی جاری ۳ کلینیک گیاه‌پزشکی با ۱۵ کارشناس نسبت به پایش اراضی جهت مبارزه با علف‌های هرز و آفات به ویژه غلات اقدام نمودند.

وی خطاب به شرکت پخش فرآوردهای نفتی شهرستان ری تأکید نمود: با اعلام این‌که امکان سوخت‌رسانی از طریق جایگاه‌ها، وانت‌های سیار دارای مخزن سوخت در سطح روستا‌ها وجود ندارد، آمادگی لازم را جهت سوخت‌رسانی سریع همانند ضوابط سال گذشته به کمباینداران منطقه داشته باشند.

معاون فرماندار ری افزود: شرکت پخش فرآوردهای نفتی شهرستان ری با تأیید جهادکشاورزی شهرستان نسبت به تأمین سوخت مورد نیاز کمباینهای فعال در برداشت غلات و کلزا اقدام نماید.