راه‌اندازی ۲۲ واحد جدید حرارتی در سال ۹۸

راه‌اندازی ۲۲ واحد جدید حرارتی در سال ۹۸ ظرفیت نیروگاه‌های کشور با بهره‌برداری از واحدهای جدید حرارتی، تجدیدپذیر و تولید پراکنده در نیمه اردیبهشت‌ماه، به ۸۰هزار و ۵۰۹ مگاوات رسید. به‌گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وزارت نیرو، در حال‌حاضر ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های کشور به حدود ۸۰ هزار و ۵۰۹ مگاوات رسیده است که در این […]

راه‌اندازی ۲۲ واحد جدید حرارتی در سال ۹۸

ظرفیت نیروگاه‌های کشور با بهره‌برداری از واحدهای جدید حرارتی، تجدیدپذیر و تولید پراکنده در نیمه اردیبهشت‌ماه، به ۸۰هزار و ۵۰۹ مگاوات رسید.

به‌گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وزارت نیرو، در حال‌حاضر ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های کشور به حدود ۸۰ هزار و ۵۰۹ مگاوات رسیده است که در این بین واحدهای سیکل ترکیبی با ۲۵هزار و ۸۳ مگاوات، بیشترین ظرفیت (۳۱٫۲درصد) نصب شده نیروگاهی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

هماکنون ۲۹٫۹ درصد نیروگاه‌های کشور مربوط به واحدهای گازی است که حدود ۲۴هزار و ۷۷ مگاوات از ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های ایران مربوط به این بخش است. واحدهای بخار نیروگاهی نیز ۱۹٫۷ درصد ظرفیت منصوبه این حوزه را به خود اختصاص داده‌اند و با ظرفیت ۱۵هزار و ۸۲۹ مگاواتی خود در میان سه بخشی قرار گرفته که بیشترین ظرفیت نصب شده نیروگاهی کشور را دارند.

در حال‌حاضر ظرفیت واحدهای برق‌آبی نیز به ۱۱هزار و ۹۳۸ مگاوات رسیده است و سهم ۱۴٫۸ درصدی را در بین کل ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های کشور در اختیار دارند.

همچنین ظرفیت فعلی واحدهای تولید پراکنده (شامل ۲۴۵ MW خودتأمین) به یکهزار و ۴۱۷ مگاوات و ظرفیت نیروگاه‌های اتمی نیز به یکهزار و ۲۰ مگاوات رسیده است که از این حیث واحدهای یاد شده هر کدام حدود ۱٫۵ درصد از کل ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

آخرین ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور هم به حدود ۷۰۶ مگاوات و ظرفیت واحدهای دیزلی نیز به حدود ۴۳۹ مگاوات رسیده است.

براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در سال ۹۸ راه‌اندازی ۲۲ واحد نیروگاه جدید با ظرفیت سه هزار و ۹۳۳ مگاوات و ارتقای توان تولید و ارتقای نیروگاه‌ها به میزان ۴۶۱ مگاوات در دستور کار قرار گرفته است.