چشمپوشی نفت از دریافت ضمانتنامه از سازمانهای قطار شهری مدیران عامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران از تلاشهای شرکت بهینهسازی مصرف سوخت و وزارت نفت در حمایت حداکثری از اجرای طرحهای اصلاح الگوی مصرف انرژی در بخش حملونقل قدردانی و اعلام کردند که نفت در اجرای طرحها و […]
چشمپوشی نفت از دریافت ضمانتنامه از سازمانهای قطار شهری
مدیران عامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران از تلاشهای شرکت بهینهسازی مصرف سوخت و وزارت نفت در حمایت حداکثری از اجرای طرحهای اصلاح الگوی مصرف انرژی در بخش حملونقل قدردانی و اعلام کردند که نفت در اجرای طرحها و قراردادهای امضا شده در این حوزه، به عنوان یک بازوی توانمند از هیچ کمکی دریغ نکرده است.
به گزارش شانا، در نخستین نشست که با حضور محسندلاویز، مدیرعامل شرکت بهینهسازی مصرف سوخت، فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و دیگر مدیران ارشد دو شرکت برگزار شد، طرح توسعه حملونقل مسافر با قطار شهری در تهران مورد اشاره قرار گرفت.
دلاویز در این زمینه گفت: این طرح به جهت نقش مؤثری که در توسعه حملونقل عمومی خواهد داشت، از اولویتهای وزارت نفت و شرکت بهینهسازی مصرف سوخت است؛ به همین دلیل بر شتاب گرفتن اجرای آن تأکید داریم و در این مسیر، تمامقد در کنار شرکتهای قطار شهری کلانشهرها ایستادهایم.
وی از حذف شرط دریافت ضمانتنامه (یکدرصد) از سازمانهای قطار شهری طرف قرارداد در راستای تسهیل اجرای قرارداد خبر داد و ابراز امیدواری کرد که طرح با سرعت اجرایی شود.
نوبخت نیز در این نشست عنوان کرد: شرکت بهینهسازی مصرف سوخت نهایت همکاری را در اجرای قرارداد توسعه حملونقل مسافر با قطار شهری در تهران داشته و انصافاً به عنوان بازویی توانمند، از هیچ کمکی دریغ نکرده است.
وی با اشاره به جابهجایی روزانه ۲٫۵ تا ۳ میلیون نفر توسط مترو تهران و ضرورت نیاز به توسعه مترو در پایتخت گفت: در این میان، استفاده از ظرفیتهای ماده۱۲ قانون رفع موانع تولید فرصت خوبی را برای تحقق اهداف توسعهای در بخش حملونقل به ویژه مترو فراهم کرده است و در تلاش هستیم که از این ظرفیت بهطور حداکثری استفاده کنیم.
اول آبان ماه پارسال بود که قراردادهای طرح افزایش دو هزار دستگاه واگن جدید به ناوگان متروی کلانشهرهای کشور بین شرکت بهینهسازی مصرف سوخت، شهرداریهای ۹ کلانشهر تهران، اصفهان، تبریز، شیراز، اهواز، کرمانشاه، مشهد، کرج و قم و سازمانهای قطار شهری مربوطه امضا شد؛ طرحی که قرار است تا پایان سال ۱۴۰۰ بهطور کامل اجرایی شود.
با اجرای کامل این طرح که ارزش مجموع قراردادهای آن دومیلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار است، در مجموع هزار دستگاه واگن جدید به ناوگان متروی تهران و هزار دستگاه واگن جدید به ناوگان متروی هشت کلانشهر اصفهان، تبریز، شیراز، اهواز، کرمانشاه، مشهد، کرج و قم اضافه خواهد شد.
در پایان این نشست، سیدحسین طاهری، رییس روابطعمومی شرکت بهینهسازی مصرف سوخت نیز با اشاره به همکاری شرکت بهرهبرداری مترو تهران با شرکت بهینهسازی مصرف سوخت و نمایش پیامهای آموزشی در زمینه مصرف بهینه انرژی در فضای تبلیغات محیطی ایستگاهها و واگنهای مترو تهران، از همکاری این شرکت قدردانی کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.