۱۸۸۳،حقوق بازنشستگان حداقل ۹۰۰ هزار تومان شد

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی حقوق بازنشستگان حداقل ۹۰۰ هزار تومان شد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: حداقل حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با افزایش حقوق ۱۴درصدی در سال ۹۵ به ۹۰۰ هزار تومان رسید. به گزارش فارس، سید تقی نوربخش در نشست خبری که درباره افزایش حقوق بازنشستگان و بخشودگی جرایم کارفرمایان خوش‌حساب برگزار شد، اظهار […]

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی

حقوق بازنشستگان حداقل ۹۰۰ هزار تومان شد

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: حداقل حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با افزایش حقوق ۱۴درصدی در سال ۹۵ به ۹۰۰ هزار تومان رسید.

به گزارش فارس، سید تقی نوربخش در نشست خبری که درباره افزایش حقوق بازنشستگان و بخشودگی جرایم کارفرمایان خوش‌حساب برگزار شد، اظهار داشت: روز گذشته بنا به پیشنهاد تأمین اجتماعی در هیأت وزیران دو مصوبه انجام شد.

وی ادامه داد: یکی از این مصوبات افزایش مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی بود که بر این اساس حقوق بازنشستگان در سال ۹۵، ۱۴درصد افزایش می‌یابد. براساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی حداقل‌بگیران تأمین اجتماعی ۱۴ درصد حقوق‌شان افزایش می‌یابد و سایر سطوح نیز به این میزان افزایش حقوق خواهند داشت.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که در تأمین اجتماعی علاوه بر حداقل مستمری که پرداخت می‌شود یکسری مزایای انگیزشی به بازنشستگان پرداخت خواهد شد سرجمع دریافتی مستمری‌بگیران به بیش از ۹۰۰ هزار تومان می‌رسد و سرجمع دریافت یک مستمری‌‌بگیر اعم از حداقل حقوق و دستمزد کم‌تر از ۹۰۰ هزار تومان نخواهد بود.

نوربخش گفت در دولت یازدهم مستمری مستمری‌بگیران ۷۹ درصد افزایش یافته است و در این سال‌ها هر سال افزایش نرخ مستمری بالاتر از نرخ تورم و صندوق بازنشستگی کشوری بوده است و دلیل آن نیز عقب‌ماندگی در دولت‌های نهم و دهم بوده است.

نوربخش با اشاره به این‌که افزایش ۱۴ درصدی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی بار مالی ۳۴۰۰ میلیارد تومانی برای تأمین اجتماعی دارد، گفت: مجموعه افرادی که حداقل حقوق را در تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند ۵۳ هزار نفر هستند.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر این‌که بازنشستگانی که با ۱۰ سال حق بیمه و ۶۰ سال سن نیز بازنشست شده‌اند شامل دریافتی ۹۰۰ هزار تومان حداقل حقوق می‌شوند یا خیر، گفت: این افراد با توجه به این‌که ۱۰ سال بیمه پردازی داشته‌اند و براساس مصوبه مجلس با ۶۰ سال سن بازنشسته می‌شوند تنها حقوقشان ۱۴ درصد افزایش می‌یابد و بر همین اساس، دریافتی خاص خود را دارند و تعداد آن‌ها ۳۰۶ هزار و ۴۳ نفر است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به این‌که دو میلیون و ۹۰۰ هزار نفر بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی دارد گفت: این تعداد با احتساب خانواده‌هایشان به بیش از ۵ میلیون نفر می‌رسد.

نوربخش تأکید کرد: بازنشستگان تأمین اجتماعی براساس حق بیمه‌ای که در طول سالیان فعالیت خود پرداخت می‌کنند حقوق بازنشستگی دریافت خواهند کرد.

وی تأکید کرد: ما براساس ماده ۹۶ و ۱۱۱ قانون نسبت به افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی پرداخت کرده‌ایم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی خبر داد: حقوق خرداد ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران همراه با افزایش حقوق پرداخت می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت بازنشستگان نیز در تیر و مرداد ماه پرداخت خواهد شد.

نوربخش بیان داشت: حداکثر حقوق بازنشستگان ۷ برابر حداقل حقوق و حدود ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در سال ۹۵ است و میانگین حقوق نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان محاسبه شده است.

وی درباره بخشودگی جرایم کارفرمایان خوش حساب نیز اظهار داشت: مهم‌ترین چالش‌های کشور مسایل اقتصادی، اشتغال، رشد اقتصادی، تورم و شاخص‌های جغرافیای اقتصادی است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: از فروردین سال ۹۳ با تشکیل شورای درباره تبیین نقش سازمان در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اقدامات خود را آغاز کرده‌ایم.

نوربخش یادآور شد: با توجه به این‌که اولین فراز اقتصاد مقاومتی فرهنگ‌سازی است به همین دلیل یک برنامه عملیاتی در دانشگاه‌های کشور آغاز گردید و ۷۰ دوره آموزی را با عنوان جایگاه تأمین اجتماعی در اقتصاد مقاومتی در دانشگاه‌های مختلف برگزار شد.

وی یادآور شد: در سال ۹۴، توانستیم بدون تکیه به منابع عمومی خدمات درمانی و بیمه‌ای خود را به ۴۱ میلیون نفر از آحاد جامعه ارائه دهیم و پرداخت مطالبات ما به دانشگاه‌ها و داروخانه‌ها به روز شد.

به گفته مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بودجه سال جاری تأمین اجتماعی مبتنی بر برنامه راهبردی ۵ ساله است.

نوربخش به بخشودگی جرایم کارفرمایان خوش‌حساب اشاره کرد و گفت: در این شرح به‌کارگاه‌هایی که به دلیل نوسانات ارزی و تحریم‌ها با مشکلاتی مواجه شده‌اند کمک می‌شود و در این راستا دو اقدام با هماهنگی ستاد فرماندهی ستاد مقاومتی انجام شده است.

 

وی یادآور شد: اولین اقدام که ۱۰ روز قبل اعلام شد این بود که برای گرفتن تسهیلات بانکی کارگاه‌های تولیدی نیاز به مفاصا حساب نیست و تأمین اجتماعی هیچ‌گونه برداشتی را به مدت یک سال از این تسهیلات برداشت نخواهد کرد.