همکاری صندوق پژوهش صنعت برق و انرژی در سرمایهگذاری ریسکپذیر مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی، سرمایه ریسکپذیر و مشارکت و سرمایهگذاری در طرحهای پژوهشی و فناوری را از مأموریتهای این صندوق نام برد و گفت: براین اساس تاکنون ۴۰ شرکت از تسهیلات این صندوق بهرهمند شدند. به گزارش ایسنا، منصور فتحعلی […]
همکاری صندوق پژوهش صنعت برق و انرژی در سرمایهگذاری ریسکپذیر
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی، سرمایه ریسکپذیر و مشارکت و سرمایهگذاری در طرحهای پژوهشی و فناوری را از مأموریتهای این صندوق نام برد و گفت: براین اساس تاکنون ۴۰ شرکت از تسهیلات این صندوق بهرهمند شدند.
به گزارش ایسنا، منصور فتحعلی فعالیت این صندوق را حمایت از طرحهای مرتبط با حوزه برق و انرژی دانست و افزود: این صنعت به سرمایهگذاری زیاد و ایجاد زیرساختهای صنعتی نیاز دارد. از اینرو تأمین سرمایه ریسکپذیر و مشارکت و سرمایهگذاری در طرحهای پژوهشی و فناوری غیردولتی، مشارکت و سرمایهگذاری در شرکتهای داخلی فعال در سرمایهگذاری در امور طراحی و ساخت تولیدات و تجهیزات تولید، انتقال و توزیع برق کشور، اعطای تسهیلات اعتباری یا تخصیص یارانه سود به اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی برای اجرای طرحهای پژوهشی و فناوری و اجرای مرحله تولید نیمهصنعتی و صنعتی و پوشش ریسک تجاریسازی محصول یا خدمات منتج از پژوهش و فناوری صنعت برق از جمله مأموریتهای این صندوق به شمار میرود.
فتحعلی، بیشترین حمایتهای این صندوق را در حوزه توسعه انرژیهای نو و تجدیدپذیر دانست و یادآور شد: در زمینه مولدهای CHDG که یکی از ملزومات کشور است، سرمایهگذاریهای خوبی انجام دادیم و توانستیم به دستاورد بسیار مناسبی در این زمینه برسیم.
وی اجرای طرحهای پژوهشی و فناوری، اجرای مرحله تولید نیمهصنعتی طرحهای به نتیجهرسیده پژوهشی و فناوری و تدوین دانش فنی حاصل از تحقیقات و انتقال نتایج تحقیقات به مرحله تولید را از اهداف این صندوق نام برد و یادآور شد: در این راستا تأمین در زمینههایی چون سرمایه ریسکپذیر و مشارکت و سرمایهگذاری در طرحهای پژوهشی و فناوری و مشارکت و سرمایهگذاری در شرکتهای داخلی فعال در سرمایهگذاری در امور طراحی و ساخت تجهیزات تولید، انتقال و توزیع نیروی برق کشور و صدور ضمانتنامههای مورد نیاز مؤسسات پژوهشی و فناوری بخش غیردولتی، با شرکتهای فناور همکاری داریم.
وی در مورد حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی از صندوقهای پژوهش و فناوری اظهار کرد: این حمایتها به ما امکان میدهد تا از تولید فناوریهای پیشرفته و مورد نیاز کشور حمایتهای لازم را داشته باشیم؛ از این رو تسهیلات اعطاشده از سوی این صندوق به صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق ۱۵ میلیارد تومان بود و علاوه بر آن حدود ۵۳ میلیارد تومان خط اعتباری به ما اختصاص داده شد.
فتحعلی خاطر نشان کرد: در حالحاضر، ۴۰ شرکت فناوری در قالب دریافت تسهیلاتی با ما همکاری دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.