تبدیل فقط هفت درصد از خوراک پالایشگاه شازند به نفت کوره مدیرعامل شرکت پالایش نفت امامخمینی(ره) شازند استان مرکزی گفت: هفت درصد از خوراک این واحد پالایشگاهی به نفت کوره تبدیل میشود. به گزارش ایرنا، علیرضا امین گفت: پالایشگاه شازند با بهرهگیری از فناوری منحصربهفرد کمتر از هفتدرصد خوراک خود را به نفت کوره تبدیل […]
تبدیل فقط هفت درصد از خوراک پالایشگاه شازند به نفت کوره
مدیرعامل شرکت پالایش نفت امامخمینی(ره) شازند استان مرکزی گفت: هفت درصد از خوراک این واحد پالایشگاهی به نفت کوره تبدیل میشود.
به گزارش ایرنا، علیرضا امین گفت: پالایشگاه شازند با بهرهگیری از فناوری منحصربهفرد کمتر از هفتدرصد خوراک خود را به نفت کوره تبدیل میکند در صورتی که در دیگر پالایشگاهها بیش از ۲۰ درصد خوراک نفت کوره میشود.
وی ادامه داد: خوراک روزانه پالایشگاه امامخمینی(ره) شازند بیش از ۲۵۰ هزار بشکه نفتخام است و بهبود بهرهوری و مصرف با هدف رعایت بیشتر الزامات زیستمحیطی و جلوگیری از هدر رفت سرمایه ملی در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت امامخمینی(ره) شازند اظهار داشت: روزانه بیش از ۱۷ میلیون لیتر بنزین و ۱۲ میلیون لیتر گازوئیل یورو۴ در این واحد پالایشگاهی تولید میشود که این محصولات به دلیل کیفیت بالا در استان تهران، البرز و مرکزی مصرف میشود.
امین اظهار داشت: پنجمیلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین یورو۴ پارسال در این واحد پالایشگاهی تولید شد که این حجم تولید بیش از ۲۰درصد بنزین مصرفی کشور محسوب میشود.
وی ادامه داد: ۲۳۰ میلیون لیتر بنزین سوپر، ۴۳۰ میلیون لیتر نفت سفید و چهارمیلیارد لیتر گازوئیل نیز سال گذشته در شرکت پالایش نفت امامخمینی (ره) شازند تولید شد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت امامخمینی(ره) شازند بیان کرد: یکمیلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب گاز مایع نیز در این واحد پالایشگاهی تولید و برای مصرف به نقاط مختلف کشور ارسال شد.
وی افزود: ۵۰۰ تن پروپیلن، ۴۰۰ تن گوگرد گرانول، دوهزار تن گاز مایع، ۱۶ میلیون لیتر بنزین یورو۴، ۱۳ میلیون لیتر نفت گاز یورو۴ و چهارمیلیون لیتر نفت کوره به صورت روزانه در شرکت پالایش نفت امامخمینی (ره) شازند تولید میشود.
شرکت پالایش نفت امامخمینی(ره) تولید کننده بنزین یورو۴ و یکی از مهمترین پالایشگاههای نفت کشور است که به عنوان بزرگترین پالایشگاه تکواحدی ایران در سال ۱۳۷۲ با ظرفیت اسمی ۱۵۰ هزار بشکه در روز راهاندازی شد.
این شرکت نخستین پالایشگاهی است که کار مطالعه و عملیات اجرای آن بعد از انقلاب اسلامی و در نخستین سال بعد از جنگ تحمیلی آغاز شد.
ظرفیت این پالایشگاه پس از مدتی با تلاش و کوشش نیروهای متعهد و متخصص به ۱۷۱ هزار بشکه در روز رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.